Stars 34 haftada hazırladım hala eksikler çıkıyor en iyisi erkenden hazırlamak şimdi 36 haftaymdym hala kendimin hazrlıgı yok 😀😀
gozdeyagci Gulsah0306 ben çantanın malzemelerini alabildim sadece. Çantada şu anda sadece bebek kıyafeti, battaniye, bez ve silmek için pamuk var. O kadar. Kendi eşyalarımı daha toparlayamadım. Satın aldım, ama yıkama fırsatım olmadı doğrusu.
RehoGelin İkiz anneleri ne zaman hazırlasa acaba erken doğum riski de varmış ya bilen yanıtlarsa daha birşey alamadım fiyatlar da malum şuan aklıma geleni sepetlere atıp bekliyorum 🤭
durumoms2 RehoGelin benim bebeğim tek ama benimde erken doğum riskim var. Ben bebeğimin kıyafetlerini utuledigim gün hastaneye yattım. 31 haftalıkken. Doğum olmadı ama iyiki de hazirlamisim. Bence 30. Haftalarda hazırlanmalı yine sizin tercihiniz. Erken doğum riski olunca biraz araştırma yapmıştım da ikiz gebelikler falan da yazıyordu 35 lerden sonra geliyorlarmis geneli öyle yazıyordu. Tabi Allah’ın takdiri yine ☺️🙏
Alevgizem durumoms2 çok teşekkürler cevabın için peki kaç haftalıktı kullandın antibiyotik suan hala hamilemisin yoksa evladını kucağına aldın mı ? Doktorum çok iyi çok başarılı fakat yinede insan bu annelik duygusu ile tedirgin oluyor uykularım kaçtı kortizon hap ve antibiyotik kullanıyorum bir hafta kullancam bırakcammm
durumoms2 Alevgizem şuan 33 haftaligiz. İki hafta önce çok az kanamam oldu ve 3 gün hastanede yattım. Serumdan antibiyotik yaptılar ve taburcu olurken hapını verdiler. Erken doğum riskim olduğu için yatak istirahati verdi doktor. Şuan çok şükür iyiyiz dikkat ediyorum kendimi yormadan yapıyorum işlerimi falan
durumoms2 Alevgizem endişeni anlıyorum ama bence doktorundan eminsen hiç korkma. Bende erken doğum deyince bir hafta çok kötü oldum. Bir hafta sonra doktora gittiğimde herşey yolunda dedi doktor. Ve içim rahatladı. Ama o bir haftada kendimi çok sıkmışım bunu fark ettim ve kendime çok kızdım çünkü herşey Allah’tan ve ben ağlayıp üzülerek bebeğimi de üzdüm. Bence içini ferah tut. Kontrole gidersin zaten ilacın bitince. Ne zaman gel dedi doktor tekrar?
Sena__10 32.haftamda çantamı hazırladım suan ufak tefek alincak parçalarım kaldi tam sayilir çantam 34+3üm suan
Alevgizem durumoms2 ah çok gecmıs olsun insallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip eder Allah hepimiz insallah saglıkla kavuşuruz yavrularımıza Benımde durum covitten dolayı enfeksiyon artıp iltihap çevirmek üzereydi o yüzden kortızon verdiler internete yazınca çok kötü şeyler söylüyor kortızon için kendımı hiç düşünmüyorum daha doğmadan onu düşünür oldum sağlığını etkiler mi diye hepimiz bu durumdayız sanırım
Alevgizem durumoms2 aynen öyle hersey Allahtan biz burda kendımızı tüketip yesekte sadece kendımızı sıkıyoruzzzz bebegımızi etkiliyor elimizden geleni yapıp Allaha emanet etmek gerekiyor
durumoms2 Alevgizem eminim herkes aynı endişeyi yaşar böyle durumlarda. Evet bende internetten çok baktım insan kafasına takıyor araştırıyor ama yinede en iyi doktor biliyor çünkü bakıp görüyor bebiş iyi mi nasıl diye. Yani o kadar vicdan yaptım ki kalp atışı dinleme cihazı almayı bile düşündüm ya kalbi durur da fark edemem diye . Teşekkür ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Pasalarimmmmm Gulsah0306 33 haftadayim herseyini yikadim ütüleyip yerleştirmek kaldı hayırlısı olsun diyelim sağlıkla gelsinler insallah ağırlaştikca yapılmıyor daha erken doğma riskimde yuksek
RehoGelin durumoms2 aynen risk yüksekmiş 28. Haftada ciğer geliştirici vurulduktan sonra heran bekle diyenler var şaşırdım Bende ilk oğlumda 7. Ayda kanala girince bir hızla hazırlamıştım 🤭
Conger Alevgizem çok geçmiş olsun bende covit atlattım iki tane parolü bile vicdan azabı çekerek içtim ama en iyisini doktorunuz bilir siz iyi olacaksınız ki bebeğinizde iyi olacak gönlünüzü ferah tutun Allah şifa versin inşallah 🤲🏻
Alevgizem Conger parol gerçekten sıfırrr zarar su gibi bebek hissetmiyor bile günde 3 kereye kdr çok sıddetli agrıdaaa veriyor aslındaaa içiniz rahat olsn ben migren hastasıyımmm aynı zamanda haftanın 2 günü serum parol aldım düşünün ondan yana korkum yok ta ama kortızon ve antibiyotik baska bısı tabiki yinedee zevk için en ufak Ağrı’da parol içmekte dgru değil ama dayanılmaz migren atakları vs covit gibi durumlarda doktor eğer için bısı olmaz diyorsa parol hiç korkmadan içilir
Alevgizem durumoms2 evet suan da bende düşünüyorum Ya yanlış bısıler oluyorsaaa ve etkileniyorsa diye hayta hemen gidip bakmak istiyorum ama daha randevuma 3 hafta var ve doktorum korkmamam gerektiğini söylüyor ztn o kdr çok daralttım ki adamcagızıııı günlerdir birde diyemiyorum lütfen bakalım ultrasondaaa diye artk deli bu diyecek cnku kaç kez yazıyorum günde 😂😂
durumoms2 Alevgizem dediğim gibi hiç endişelenme içini ferah tut doktor ne yaptığını biliyordur mutlaka 🤗 hem enfeksiyon olması bebeğe daha zararlı olduğu için ilaçları veriyorlar yani yoksa onlar da risk almazlar ☺️
durumoms2 Alevgizem Rabbim nerde varsa şifa versin inşallah 🙏☺️ çok geçmiş olsun umarım güzel bir şekilde atlatırsın bu süreci 🤗🙏