mbrracnr Merhaba hanımlar bugün kanamam başladı 6nhaftalık gebeyim kahverengi leke gibiydi hastaneye gittim kalp atışı gayet hızlıydıama doktorum biraz aşağıda olduğunu söyledi.hastaneye yattım iğne fitil yapıldı kanama durdu.suan yeniden başladı doktorum bir kaç gün süreceğini söyledi tekrar baktık hala kalp atışı hala sağlıklı cok sükür. Basına gelen var mı
Kbrmrt mbrracnr Benim aynı haftada pempe lekelenmem oldu. Progestan kullanmıştım. Geçmişti. İnşallah sizinkide geeçr.
Yagmurerol mbrracnr bende 5 ve 6.haftalarimda ara ara gelen kanamalar yaşadim, en sonunda doktora gittigimde bir igne vurdu. Ve o igneden 1 gun sonra yine kanamam oldu cok az sonrasindada kesildi cok sukur bidaha olmadi. Suan 9 haftalik oldum🙂
Gmzmtn mbrracnr Canım ben de oldu bol bol su içtim geçti 4 5 gün sürdü yerleşme kanaması oluyor genelde bol su iç bence
Nigarsuleymanova Ilk gun baya kanakmam olmustu kese gorukmusu bes haftaliktim bir hafta hep leke geldi benden bir gun kalktdim siyah su akti benden ayaklarima hemen doktora gittik kalp sesini duyduk.crinone jel soyledi bana onu kullaniyorum halah 11haftadayim kullanmaya basladigimdan lekem yok cok sukur
mbrracnr Nigarsuleymanova ilk bebeğim düşmüştü ama suan bebeğinin kalbi kesesidr sağlam şükürler olsun
mbrracnr Yagmurerol Yagmurerol bana iğne yapıldığından beri kahverengi leke olarak devam ediyor doktorum bir hafta 10 gün kadar bu lekenin devam edeceğini içeryi temizleyeceğini söyledi.kanama olunca yinede risk olduğu için 3 gin hastanede yattm
mbrracnr Gmzmtn sanırım öylr bebek büyüdüğü için kanama oluşuyor çünkü kalp atışında vs sorun yok şükürler olsun.kanama durdu ama kahverengi akıntı lekeye devam
mbrracnr FigenGrsal yok adet gibi değil şuan normal biraz kanama olmuştu iğneden sonra kahverengiye dönüştü
ilknur2020 mbrracnr bende senin gibi oldum 10 haftalık hamileyim inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırıx🙏
Bedriyesfa Benmde lekelenmem olmustu sonra hep idrarla böyle camur gbi dusuyo ara ara ama doktr bsy demedi progestan kullanyrm insallah hepmz saglkla alrz
mbrracnr Bedriyesfa İnşallah canım yüreğim ağzımda 😔 ara ara canlı kan geliyor ama doktorum adet kanaması gibi olmadığı sürece normal diyor.allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın