Haticebrck21 Ben bugün puaca cay kek tarhana fındık çekirdek koyacam her Gün yemek yapmaktan bıktım bugünde boyle olsun dedim sizler de neler var
Obirgebe Haticebrck21 oh mis valla bnm dünden yemeklerim var 😁 yarında senin gibi yaparm burada durayımda fikir olsun ☺️
MeriHera Haticebrck21 ay dünden bezelye pilav ve cacık var birde köpoğlu yaptım meze, isteyen istediğini yesin 😄
Tubacngl Haticebrck21 Dünden kalma köfte patates bide şehriye çorbası var yanına cacık yaparım yeter çok bile 😃
Obirgebe Minigim38 ay bayılırım 🥰 afiyet olsun 🤤 hıngel diyolar karadenizliler ama çerkezlernn daha güzel oluyor bide biz yapıyoruz çerkezler yapıyormu bilmiyorum acı salçalı sos yapıyoruz üstüne 😅
Haticebrck21 Tubacngl afiyet olsun bu sıcakta iyi yiye biliyorsanız BN yiyemiyorum her gün yemek kokusu duymaktan da bıktık bugün boyle olsun dedim kaynanam da tamam dedi esimde evde bugün BN kurtuldum
Yasee26 Bende hazır mantı alıp pisiricem yoğurtlayip yeriz 😅😅😅 yeter bende bıktım hergun yemek yapmaktan🤦🏻♀️
Potansiyel Misafirliğe gidicez yemeğe. Ben kurtuldum yemekten bugünlük 😂 ama fikir olarak kuru fasülye bol salata yapabilirsiniz benim dünkü menüm 🥰
Haticebrck21 Potansiyel bnm de canım istiyor ama sıkıldm iyice her gün yemek kokuyor ev bugün biraz kolaya kaçtık yemekleri BN yapmıyorum normaldede ama tiksinmek böyle bi şeymiş hicbir yemek pişmesini istemiyorum kokusu mahvediyor beni