ArzuHmdLh1 Sıcak suyla banyo zararlımıdır sizce.. biraz önce duşta sıcak sıcak döktüm şimdi de karnımdan alev kalkıyo sanki içime bi korku düştü 😏
esilaaax21 ArzuHmdLh1 sicak dusla bnde alirdim hep ama zararliymis kaslari gevsetiyormus diyorlar nekdr dogru bilmiyorum bnm kaynanam hep der cok sicak suyla dus alma ilik olsun diye
Nurselisahin ArzuHmdLh1 ay içime kurt düşürdün kızzz şimdi duşa gircektim üşüdüm sıcacık döküneyim diyordum napıcaz ılık mı yıkancaz bu soğukta 🙄😂😂
YagizAsyaMom ArzuHmdLh1 ben hamile kalmadan önce bildiğin kaynar suyla yıkanırdım. Ama maalesef bizlere sıcak su yasak rahim kaslarını gevşettiği için. 🙆♀️
ArzuHmdLh1 esilaaax21 alışkanlık işte bu huyumdan vazgeçemedm bi ama bundan sonra dikkat ederim korktum resmen
Kubraagacayak Bende aksine hep sıcak suyla duş alırım rahatlatıyor gevşiyorum diye 😀 şimdiye kadar bir sorun olmadı. Korkma Allah’ın izniyle
Babysmomm Yok korkma tabiki ama bundan sonrasında yine de çok sıcak almamaya çalış.. hani nolur nolmaz kafan rahat olsun 🙋🏻♀️