Morkelebek26 06Burcu06 devlettede yapılıyor ama sıra bulmanız biraz zor ben özel aktifte çekilicem 650 tl
Sevgiplt Melisakeskinn evet maalesef hastane hem eski hemde doktorlar belli günler orda genelde BHT clinikte 😔 rutin kontrol zamanı vardi ayrıntılı baktırmadım hiç
Defne_m  38.haftadan merhaba 🥰 Defnemiz 🌸
Merve_balaban123 benguuusk yok benim doktorum volkan bey esengül hanımla ayni hastanede çalışmıştık severim kendini çok iyi bir doktor
Sedabariskarisan benguuusk https://resimyukle.io/r/KmnC2v0cMk co inşallah kopyala yapıştır olmuştur Buda benim minik kızım 👼❤️
Gizem0709 Melisakeskinn bende ahmet yavaşa gidiyorum kendisinden memnunum ama dediğiniz gibi hastane eski. Yeni hastanesi Bht Clınıc çok güzel ama fiyatlarıda yüksek
Canpolat benguuusk Buda benim Koğuş ağası oğlum 😀Burda 33 haftalıktı şuan 37😀En son gittiğimiz de yüzünü kapatmıştı ben göremedim 😀
Usnac1995 Canpolat her zamma böyle çıkıyor mu. 3 defadır gidiyorum renkli gösteren doktora hiç böyle göremedim. Kapatmış falan diyor doktor.
Ayse_tusem_buglem Ayshenur aaa benim gibi birisi çıktı banada yağ tabakan fazla dedi net değildi görüntü aşırı da kilom yokki yani 76 kiloyum üçüncü çocuğum 🙄
Ayshenur Ayse_tusem_buglem göbek bölgemiz yağlı ben zaten göbek bölgeme alıyorum en çok kiloyu neyse kilo verilir bir şekilde yeterki sağlıklı olsunlar 🙂
Ayshenur Meliyyke olabilir valla inşallah devlettekinde alabilirim veriyorlar mı bilmiyorum ama devlette