_mira_2022 eylulicten internet resim yükle yaz orda hızlı resim yükle yazıyor oraya bas direk yönlendirecek galeriye ztn ordan resim seçib linkini kopyala yapıştır buraya olacak😊
svda33 benguuusk merhabalar allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Patikleri nerden yaptrdnz acaba 🥰
Melegimin_annesi benguuusk Bu benim kızım 25 haftalıkken detaylıda bu kadar görebildik daha da göremedim yüzünü
Lavanta27 benguuusk maşallah çok tatlı rabbim nazarlardan saklasın .İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi☺😍🙏🏻
_mira_2022 Imaram3 en yukarda galerine girmek için galeri resmi koymuşlar en yukarıda amma oraya bas hepsi gelecek
Ayshenur benguuusk herkes ne kadar net görmüş galiba ben alamadım bi tek böyle 😒yağ dokusu fazlalığından ultrason görüntüsü net değildi birtek kilolu benim galiba 😂
Ayse_tusem_buglem Ayshenur aaa benim gibi birisi çıktı banada yağ tabakan fazla dedi net değildi görüntü aşırı da kilom yokki yani 76 kiloyum üçüncü çocuğum 🙄
Lavanta27 Ayshenur sağlık olsun nolcak.Merak edin annesi biraz doğunca inşallah doya doya bakıp seversiniz minik şekeri☺🍭🙏🏻
Imaram3 benguuusk https://resimyukle.io/r/AOli0D2RlS bu da benim oğluşum teyzeleri maşallah hepimize 👶🏻💙