dilinkopsunemi-bisus Kızlaaar detaylı ultrason çektircem eylülde hep özle gittim kontrole falan ama detaylı ultrason biraz tuzlu geldi o yüzden devlet hastanesinde falan çekilir mi yada üniversite hastanelerinde falan. Bilgi verir misiniz
busbussss dilinkopsunemi-bisus dilinkopsunemi-bisus devlette de çekiliyor ama ilk önce kadın doğuma randevu alınıyor sonra perinatoloğa yönlendiriyor diye biliyorum
Azra41 dilinkopsunemi-bisus araştırmalarda oluyor sanırım arayıp şimdiden randevu oluşturmaya bak yoksa bulamazsın ..
dilinkopsunemi-bisus Kadir4725 çektirilmese sorun oluyor mu çünkü bulunduğum şehirde hastane aşırı dolu ve kadın doğum yada ultrasona randevu yok araştırma hastanesi de dolu 2 ay boyunca randevu yok resmen
_ozlmm dilinkopsunemi-bisus Yapılması gerekli. Bebekte var olabilen bir anormalliğin tespiti veya gelişme riski olan ve bebeğin sonraki hayatını tehdit eden bir hastalığın erken tespiti için yapılan erken haftalardaki ayrıntılı ultrasonografi işlemi anne ve bebek sağlığı için oldukça önemli. Bütün organlarına tek tek bakılıyor kalbinde vs sorun var mı yok mu diye Allah korusun bir sorun çıkarsa erken müdahale edilebiliyor.Ama yaptırmazsanız bunların hiç birini bilemezsiniz.
Kadir4725 Bn birşey yaptırmadım şimdi 25 haftalık hamileyim 3 kere doktora gittim sadece muayene oldum