Fatime07 İkiz gebelikte detaylı ultrason fiyatı değişiyor mu bir de radyoloji bölümünü bakıyor tecrübesi olanlar paylaşırsa cok sevınırım
Sarmihce Fatime07 merhaba evet tek gebelik ve ikiz gebelik fiyatları farklı. Radyolojide yapıyor ama perinatolog bulsanız daha iyi, radyoloji doktoru bir sorun gördüğü takdirde yine perinatologa yönlendiriyor. En başta perinatoloğa gitmenizi öneririm.
Azra41 Fatime07 Farklı olması gerek çünkü bana tek gebelik mi çift gebelik mi diye sormuştu sekreter doktorun
Sehrbnon122 Fatime07 bende haftaya devlete gidecem canım eger orda bakılırsa baktırıcam olmazaa özele giderim mecbur ikizlerde fiyat farkı tabiiki oluyor canım her bebege yarım saat falan bakıcak çünkü
FBK-DUZGUN Fatime07 3 kere 3 ayrı doktorda girdim birinde hiç fark etmedi zaten baya pahalıydı birinde 100 tl fark etti ama berbattı doktor 10 dk baktı resmen şuan takipli olduğum perinatologta 600 tl fark ödedim ama değer 10 gün sonra kontrole çağırıyor yine 1 saat ilgileniyor çok iyi araştırın baştan savma yapanda var .
Sehrbnon122 Fatime07 bilmiyorum kuzum arastırma hastanesi bu gideceğim önce kadın doğuma gidecem orda yönlendiriyor lar heralde pek bi bilgim yok
Fatime07 Sehrbnon122 Anladım canım teşekkürler Allah yardımcın olsun inşallah güzel ve hayırlı haber alırsın🤲🏻
twinmama2 Fatime07 perinatologda yaptirmistim 1200 TL ödedim ikiz oldukları için Tek bebek için 800du fiyatı