Sevim07 8 haftadayım kızlar. Öğretmenim. İnanılmaz bir kırgınlık hissediyorum üstümde. Vücudumda karıncalar geziyor gibi. Ne yapmam lazım nasıl geçer?? Ve ağzımın içinde her iki yanak tarafta aft gibi bir şey cıktı ona dopal çözüm bilen var mı ??:( Bu halsizlik bide değil.. anlamadık tecrübe veya yasayanlar lütfen cevaplasın:(
Seheruygun Sevim07 bol bol c vitamini tüket bana doktorum c vitamini tüketirsen daha rahat olursun bu konuda demişti :)
Newmom Sevim07 o haftalarda ben de cok halsizdim canım hep uyuyordum zor is yapıyordum ben de ogretmenim normal yani vucut sanırım hamilelige alısıyor
Elifffeyyup Sevim07 hamilelikte halsizligin olması çok normal ileryen zamnlarda geçer hocam... ağız ici ne limonu sıkıp suyuyla bi kaç kere gargarra yapin geçtiğini farkedeceksiniz
HafizeAh Sevim07 12.haftadan sonra daha normal olmaya başlıyosun 4 hafta kadar hem bulantılar hemde bi tükenmişlik bir yorgunluk devamlı uyuma isteği ile uğraşıyorsun. Tadını çıkarmaya çalış ben şimdi 21.haftamdayim bende uyuyamamktan şikayet ediyorum 😊
Sevim07 Hepinize çok teşekkür ederim bende cidden abnormal birşey olduğunu sandım. Çünkü dün kemiklerim her yerim sızladı gerçekten. Haftasonu kurs vardı çocuklarla zor gittim fakar şuan daha iyim. Seviyorum sizi 😍😍😍