olips Hamileliğin ilk döneminden başlayıp ay ay kaç kilo aldığınızı ve yalnızca göbüşü şişen anneler tavsiyelerinizi merak ediyorumm❤️
_ozlmm olips 50 ile hamile kaldım 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım iki gün önce 59 kiloydum şuan 58 olmuşum 😂 8-9 kilo aldım ☺️ Sadece göbüşüm var zaten zayıf olduğum için aldığım kilolar öyle yayılmadı her yerime boşluklar doldu galiba 😂😂😂
Misssitare olips 17 haftamda kilo almaya başladım 30. Haftaya kadar her hafta 1 er kilo almışım ama 30′la 33. Hafta arası 5 kilo almışım🙊 ay şu an fark ettim o ara ben ne yaşamışım ya😅 50 kiloyla hamile kaldım şu an 67′yim. Zayıf başladığım için aşırı durmuyor. Göbiş baya büyük ama
ipekveatlas ilk 3 ay da 3 kg aldım 4 ay da 4 kg 5 ay da 5 kg 6 ay da 7 kg ay da 10kg ay da 14kg ay da +18 kg alarak doğuma girdim😅🤭 zayıf hamile kaldım kimse arkamdan hamile olduğumu anlamıyodu karnım kocamandı ama.. doğurunca geçti hepsi
olips Misssitare beslenmede özellikte dikkat ettiğiniz bir şey oldu mu ? Sadece göbüş olmanın sırrını merak ediyorumm🌸
Kubgkm olips 20 haftadan donra kilo almaya başladım şuan 32+3 üm 7 kg aldım hamile kalmadan önce 59.500 düm doğuma kadar 70 olsam yeterli inşallah daha çok almam
Misssitare olips büyük ihtimalle zayıf hamile kaldığım için böyle birde hamur işi, tatlı, abur cubur bunları çok nadir tükettim. Normalde de pek aram yoktur. Genellikle et, sebze, meyve ağırlıklı bir besleniyorum.
ipekveatlas olips bi ara çok dikkat ettim her sabah yumurta peynir süt üçlüsünü tükettim ve bol yesillik protein ağırlıklı beslendim. sonra koyverdim gitti jsksjkgffjdn her seyi yedim. bu genetik bi durum bence
Bebegim_veben olips 6 ay mide bulantısında 11 kilo verince 3 ayda aldım kilo bakalım kaç kiloyla tamamlicaz
Nazife03 olips ilk 3 ayimda yemek yiyemedim 7 kilo verdim safra kesesi ameliyati oldum 4. Ayimda şimdi de 3 kilo aldım geri sadece