Oznr01 @2prenses1prensannesii 13+2 yiz❤️dün kontrolde %90 erkek dedi ama bakalım rabbim hayirlisini versin ☺️ hissediyordum
2prenses1prensannesii UmAlya Ne kadar girişi canım ben bugün gülhane eğitim ve araştırma hastanesi vildan altahana gittim pişman oldum ne bi ultrason kağıdı ne bir düzgün bilgi cevap bile vermiyor 😏
Anna-aslan 2prenses1prensannesii 15+5 İzmir de oturuyorum. Henüz daha cinsiyeti belli değil. Merakla bekliyoruz 🥰
-MucizeMelegiim- 2prenses1prensannesii merhabalar 15 hafta olduk bugün bende Ankaradayım; 12. Haftada erkek gibi dedi ilk doktorum 13 +3 de gittiğim diğer doktorum da erkek dedi ☺ bakalim 8 eylülde kontorulumuz var o zaman daha da netleşir inşallah 😍Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularimiza 🥰inşallah çok aminnn🥰
2prenses1prensannesii -MucizeMelegiim- amin inşallah canım ben gülhane eğitim ve araştırma hastanesi vildan altahana gittim ikinci kezdir ne bi ultrason kağıdı ne bir doğru düzgün cevap bile vermiyorlar çarşamba günü gittim 13+6 haftalıktım cinsiyeti belki mi yok küçük dedi tahmin bile yapmadı asistan doktordu
-MucizeMelegiim- 2prenses1prensannesii devlet hastanelerinde biraz daha gc yanıt verebiliyorlar canım.
Kayrabera8 Ben istanbul dan 15+ 4 kesin cinsiyet öğrenmedim daha 12+ 5 de kız gibi dedi inşallah öyledir iki oğluşum var 3. Sürprizim geliyor
Aleyna_51 https://imgyukle.com/i/nQfgGf Sizce cinsiyeti bellimi 12 haftalıgiz Dr umuz kıza benzetti bacak arası boş dedi 3 hafta sonra netlessicek
Aleyna_51 Tahminler neler burda daha net bacak arası Dr kıza benzettim 3 hafta sonra net olarak belli olur dedi