2prenses1prensannesii Ne yapıyorsunuz tatlış anneler durumlar nasıl? 13+5 haftalığım ankarada oturuyorum siz? Aynı hafta ve aynı şehirde yaşayanlar tanışsın ❤😀
Aylin355 2prenses1prensannesii 13 haftalığım, 12de gittiğimde cinsiyet belli olmadı tekrar kontrole gitmek için 16. Haftayı bekliyorumm.. Heyecanlı 😍 Şırnaktayım bu arada
Eldgrn 2prenses1prensannesii 12+6 olduk şimdi doktora geldim consiyet için özellikle doğum günü hediyesi niyetine çikolata vişne suyu okey içeri girmeyi bekliyoruz
Yazz12 2prenses1prensannesii amin canım cümlemiz inşallah 🤗 12 de erkek tahmin edildi ama kesin degil yarın randevu var bakalım
2prenses1prensannesii Zeynep1zll ben en son 6 haftalıkken kanamam olmuştu gitmiştim ilaç falan derken zar zor randevu aldım neresinde oturuyorsun ankarada
Nurten2610 Eldgrn ben o zmn öğrenmiştim kız dedi bakalım değişecek mi değişmeyecek mi bazıları erken diyor o hafta için bilmiorum artık
Z_B_A2019 2prenses1prensannesii 16+4 haftaligiz bugün 2.30 da randevum var cinsiyet kesin belli olucak 12. Haftada kıza benziyor demişti 😊