Haticeyasaaa Merhaba eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Bugun 6 haftalık hamileyim lekenmelerim olduğu için doktorum iğne yapılmasını söyledi. İğnenin fiyatı 1000 küsür acaba sgk karşılıyor mu bu iğneyi başından geçen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
hayallliiim Haticeyasaaa lekede deme doktorun yaptır dediyse kanamam oldu de direk özelden gidince inatlaşıyorlar ben cuma gece acilde delirdim özelden gelenlere uyuz oluyorlarmış
KumsAlyaa Haticeyasaaa acile git canım devlet hastanesine bedava yapıyorlar ben cumartesi günü acile gittim yatış yaptılar kan aldılar sonuç çıktı iğneyi eczaneden istediler geldi yaptılar çıktım devlet hastanesinde bedava yani
Paw Haticeyasaaa istanbuldaysanız anadolu yakasında sadece zeynep kamil yapıyor tüm hastaneleri dolaşıp dönmüş biri olarak yazmak istedim 🫠
Haticeyasaaa hayallliiim leke dediğim de 1 2 damla şeklinde pembe kan 1 kac gündür devam etti sonra test yaptık negatif çıktı sonra iğne yazdı işte
hayallliiim Haticeyasaaa kendini çok iyi takip et canım önemli bir konu ben 6. Haftada iğne oldum 10 da tekrar kanamam oldu indirekt coombs testi yaptılar pozitif di iğneden dolayı iğneye gerek yok dediler 13. Haftada tekrar kanamam oldu bu iğne 7 ile 10 hafta arası koruyormuş tam sınırda olunca ilk indirekt coombs testi yaptılar pozitif çıktı sonra titrede değerine baktılar 1/32 titrede negatif çıktı oda iğne etkisi devam ama çok azalmış demekmiş iğneye gerek yok ama bundan sonra iyi takip edin kendinizi dediler
hayallliiim Haticeyasaaa devlet hastanesine git kanamam var kan uyuşmazlığı var de yarı gün yatış veriyorlar oda iğne ellerinde olmuyor benimki 4 saat de gelmişti yatış katına çıkarıyor 4 saat sonra iğne geldi oldum 15 dakika sonra tekrar ultrason ile bakıp çıkarıyorlar birde eşinin kan grubu yazan kimlik yada ehliyet fotokobisi
Gzdmrt2905 Haticeyasaaa bizde de var canım benim ilk gebeliğim olduğu için doktorum önermiyor sadece kanaman olursa kan uyuşmazlığı var diye hatırlat muhakkak dedi ona göre yapılacaktı iğne su an için çok şükür öyle bir durum yok devlet hastanesinde karşılıyor ama özellerde karşılamıyor diye biliyorum arkadaşım devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmıştı .
Haticeyasaaa Gzdmrt2905 evet bende de 1 2 damla şeklinde hergun ara ara geliyordu her ihtimale karşı yaptıralım dedi
Haticeyasaaa hayallliiim bende dün yaptırdım kan uyuşmazlığı tahlilini negatif çıktı o yüzden yaptiricam çok teşekkür ederim evet takip ediyorum ilk gebeliğim tecrübesiz birsey bilmiyorum o yüzden daha çok dikkat ediyorum çok fazla beklemedim kan geldiği zaman 1 2 gün içinde gittim Protestan başladım sabah akşam fitil şeklinde hemen kesti ondan sonra gelmedi şuan iyiyim iğne için o kadar uçuk bi rakam görünce şok oldum. Devlete gidip yaptiricam iğneyi çok sagolun çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Nur8sonmezz Haticeyasaaa özel hastaneye gidiyordum doktorum sigorta sadece yataklı hastaların iğne parasını karşılıyor diyip beni yataklı hasta göstermişti sadece 200 TL yatak parası ödemiştim canım 🖤
Haticeyasaaa Nur8sonmezz bana direk eczaneden al dedi reçete yazıp istediğin yerden vurdur dedi. Bu arada kosuyolu medipole gidiyorum.
hayallliiim Haticeyasaaa rica ederim canım bu uyuşmazlık konusunda ben malesef uzmanlaştım artık bir mevzu olursa sorabilirsin