Eda06 Kızçelerim yozgatta oturan hamile arkadaşlar var mı? Kaçıncı haftadasınız hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz. Hadi biraz sohbet muhabbet edelim 🍇🍇
bahar-1903 Eda06 Yozgattan 37+4 ten selamlar😃👋 Yozgat sehir hastanesi Mustafa bakırcı ya gidiyorum ,memnunum doktorumdan.
Beyzalina Selam ✋️ bende 6 haftalık hamileyim kızlar sirgundaji Zeliha doktora gittim kese gozukmedi 2 hafta snra gel dedi nasip olursa haftaya salı gtcem Oğuzhan Karakoça nasil biri blmym sinem diye biri varms ona iyi diyoalr gidenler
Miiihhrii Shylaa merhaba daha emre beye devam ediyor musunuz bende ona gitmeyi düşünüyorum ama araştırma içerisindeyim
Eda06 Beyzalina bir kere gittim güler yüzlüydü pazartesi inşallah kalp atışı için gidicem dua et lütfen kalp atışını duyum
Beyzalina Insalalh güzel haberler alirsin canim bende salı gitcem sabah hayırlısı baklim hakkımızda 🥰
Shylaa Miiihhrii yok Emre bey gitti izmire benim tayinim de Samsun’a çıktı Samsun’da devam ediyorum özel bir hastane de ama demet Hanım vardı o da çok iyiydi araştırmada o da doçent
Shylaa Miiihhrii evet giriyordu ikimize birden açıklıyordu eşime de gösteriyordu bebeği elleri kolları falan diye