Ozlemdrn Doguncada böyle oluyo mu acaba biraz hareket ediyor sonra uyuyo diye düşünüyorum çünkü hareket etmiyo doguncada böyle olur mu ki😁
bykarakan Ozlemdrn benim kızım öyleydi hiç dışardan hareketini göremedim malesef 🙃 sonrada plesanta yaşlanması başlafı hareketler daha yavaşladı. Doğunca da öyle sakin bir bebekti 1 hafta sonra 1 yaşayacak hala çok şükür beni yormuyor
acemianneee_31 Ozlemdrn oğlum öyleydi doğdu suan ben ne zaman uyanıksam gece hamileyken suan oda öyle anne karnında anne nasılsa öyle oluyormuş
ikicocuklubiranne Ozlemdrn oğlum karnımda inanılmaz hareketliydi hatta hareketleri dışarıdan da çok netti. Doğdu 3 yaşında hala çok hareketli yerinde durmaz. Şimdi tekrar hamileyim kızım olacak hareketli ama öyle çöl abartı değil İnşAllah doğunca da böyle olur diyorum 😅
El_Ebruli bykarakan ayy benim oğlum tam tersi hiç durmuyor dışarda da mı durmicak🥲🥲🥲 kızim var 23 aylık o da Cok hareketli 😭
Ozlemdrn acemianneee_31 insallah benle beraber uyuyo sanki ben kalkınca kalkiyo resmen ya inşallah oule olur sağlıcakla doğsun 🥰
Pelinakcn acemianneee_31 hadi yaa, yandım o zaman ben 🤦🏻♀️😅 maşallah sürekli canımı acıtarak oynuyor 🥲
GizemAlkan ay benimki bağzı günler sürekli uyuyo ya sabah ya akşam hareket etmiş oluyo gün içinde uyanmıyo hiç bağzı günlerde bir tekme bi yumruk yiyor bitiriyor benii. enerjisi hiç birmiyo bağzen kendime doğdumu ne b,k yiycem ben dediğim günler çok oluyoo 🙄🙄🙄
Melegimin_annesi Ozlemdrn Gündüz çok hareket etmiyo uyandım zaman beri az hareket ediyo ama ne zaman otursam uzansam dinlenmeye kalksam o zaman başlıyo durduğu yerde durmuyo hele gece sabaha kadar hareket etmeye uğraşıyo bende uyumaya uğraşıyom durduğu yok😅 ultrasonda hiç yüzünü göstermiyor 31+1 haftalık olmamıza rağmen o kadar harekete göre bir kere görebildim yüzünü oda tam net değildi
Ozlemdrn Melegimin_annesi ben de 2 defa gördüm 1 i tam göremeden elini koydu 2 de de net değil napalim😁
Misssitare Ozlemdrn benim bebiş de öyle uyurken hareletlerini hissetmiyorum. Hatta sabah yarı uyanıkken bakıyorum hareket yok ne zaman tam anlamıyla uyandım desem o zaman hareketleniyor. İnşallah doğunca yormaz😇
Minigim38 Ayrıntılı ultrasyonda doktorum cok zor uyandırdı parmak ölçüsünü alacaktı yumruk yapmış bas parmagi agzindaydı salladık ultrasyon aleti ile dürttük bi kez açtı elini sonra arkasını döndü uyudu😁😁inşallah doğuncada böyle uyur
Deletedmom_6 Ozlemdrn doğunca öyle olmuyor 😁😁😁 karnımdayken sürekli uyurdu galiba o uyku ona yetti şimfi gram uyku uyumuyor
Birkuzucukbeklerken Ozlemdrn ilk kızım öyleydi sürekli uyurdu hatta çok korkardım bişey mi oldu diye doğurdum 11 aylık şu an hala sakın bı bebek maşallah ama bu kızım çok hareketli iki dakika durmuyor yerinde uykumdan uyandırıyor bakalım çıkınca nasıl olacak
Ozlemdrn Birkuzucukbeklerken maşallah benim kızım çok sakin oy yerim onu ben😁 hayirlisiyla sağlıcakla dogursam hemen de yesem onu mis gibi kokar simdi ya hemne gelsin istiyorum🥰❤
mangolingo Ozlemdrn 19. haftadan beri kuvvetli tekmeler yiyorum ve çok hareketli. doğunca da böyle olacaksa şimdiden ağlamaya başlayayım ben 🥲🫠
Gizembiniciogl1 Ozlemdrn ay hiç sorma 26+6 iz hep uyuyor sürekli hemde hiç hissetmiyorum desem yeridir , korkuyorum da açıkçası 😅