Ceylanguller merhaba arkadaşlar kaçıncı haftadasınız bebişleriniz kaç gr kaç cm boyu ☺️ dün 32+2 yim ben şuanda 2200 gr ve boyuda 45 cm dedi haftasına göre normalmiş . neler yiyorsunuz kilo alsın diye
Adensmom8 Ceylanguller 36 hafta 2900 gr dedi boyunu hiç sormadım 😂 eşimde bende uzubuz miyon olmaz herhalde
Ceylanguller arirangg normal bence benim ablamın 8. haftada kese bile görünmeyecek kadar kücük demişti doktor şuan 18. haftada gayet iyi dediler dün
Bsrabzks Ceylanguller 36. Haftadayım 3215 gr cenin pozisyonunda olduğu için doktorum boyunu ölçemiyor paşanın 💙
Ceylanguller seymaanurr seymaanurr evet gayet iyi zaten 29-30 haftaya kadar cok kücük oluyorlar bu normal 7. aydan sonra bebekler cok kilo alıyormuş
Ceylanguller seymaanurr cok heycanlıyım bir vücutta atan iki kalp 🙏🏻 rabbimin en güzel mucizesi dogsunda minik ellerini tutup yanaklarına dokunmak istiyorum 6 hafta bi an önce saglıkla gecsin insallah sizinde bizimde bebişlerimiz saglıkla gelsinler inşAllah
Cns15 Ceylanguller karpuz ve kaşar peyniri güzel kg aldırıyor bebişlere tabi sadece onlarla yetinmek olmaz kefir yoğurt süt pekmez protein et tavuk balık
1prensannesi__ Ceylanguller 26+0 haftalıkta 790 gramdı şuan 27+2 haftalık kaç gram bilmiyorum 🤷 Haftasına Göre sizce kilosu iyimi kızlar 💕