Deletedmom_30 Ormanmeyvelii hayir canim bir problem yok bebiş masallah hareketli ☺️♥️çok ufak ufak tatlımsı sancilar sadexe sanci bile denmez junior sancı😂
Kubra_miray_szr Ormanmeyvelii nst çektikten sonra doktor yanına çağırmadımi 🤔normalde hemen domtor aliyor
Rapunzelinanasi Deletedmom_30 üsttekiler bebek hareketini alttakiler sancıyı mı gösteriyor 😂 nerden nasıl anlıyorsunuz ya ben de gireceğim diğer kontrolde merak ediyorum 🙈
Deletedmom_30 Rapunzelinanasi benm ilk hamileligimde plesanta yaslanmasi oldugu icin harket azligindan surekli nstye girmekten doktorla konusmaktan çözdüm😂😂usttekiler bebek hareketi alttakiler senin sancın canim☺️
Rapunzelinanasi Deletedmom_30 geçmiş gitmiş çok şükür ama yine de geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın diyeyim ☺️ Faydalı bilgiler bunlar öğrenmek güzel oluyor 😂 teşekkür ederim 🌸
Ormanmeyvelii bosyapmaa Teşekkür ederim canım 😍 aslında hiç sancı hissetmiyorum sadece yalancı kasılma oluyor arada 35. Haftadayız buarada
Ormanmeyvelii Kubra_miray_szr Aşkım öğleden sonra gel dedi direkt. Benim nst tam 12 de bitti gittim yanına belki bakar diye ama yemeğe gitmiş