Orkide_20 En son 24 haftalıkken gittim 30 da gitmeyi düşünüyorum . Sizce bir şey olur mu ? Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz 😊
Sevgiiss Orkide_20 6 hafta biraz çok geldi bana 26. Hafataya kadar 4 haftada bir çağırdı şimdi 3 haftaya düşürdü doktorum
Hamideersin Orkide_20 6 haftalıkken gittim 14 haftalıkken gittim randevu bulamadığım icin şuan 16+3üm 17+3de gidicem insallah
Elisam123 Orkide_20 ilk 3 ay haftalık gittiğim bile oldu 2 haftaya bir gidiyordum genelde şimdilerde 3 hafta da bir gidiyorum benim bir kaybım var o yüzden sıkı takipteyim bu sefer
Cansuu01 Normalde 2-3 haftaya bi gidiyordum. Ama 32. Haftamda gebelik zehirlenmesi çıktığı için doktorum haftalık görmem lazım seni dedi.
Kleopatra- Orkide_20 Bende öyle yaptım ama sonra geç gittiğim için şeker yüklemesi yapamadılar bana. 30 da değil de 28inde gidin derim.
Orkide_20 Kleopatra- çok geç olur yani dimi ? Bana şeker yüklemesi yapılmisti . 25 ten sonra başka hangi testler yapılıyor bilginiz var mı 😊
Gulergulmez Orkide_20 6 haftada gittiğim de oldu, 4 haftada gittiğim de. 30 haftayı geçtik 2 haftada bir bekliyor artık doktorum.
Kleopatra- Orkide_20 Evet biraz geç olabilir. Test falan isteyebilir tedbirli olmak lazım. Belli aralıklarla idrar kan falan isteyip duruyorlar çünkü. Yaparsa onu yapar
Merve201119 Orkide_20 6 hafta biraz fazla gibi ideali 4 haftada bir gitmek bence ben öyle yapıyorum fazla evhamli olmakta iyi değil fazla rahat olmakta🥰
GizemAlkan onu doktorum kendi ayarlıyor 31. haftadayım şimdilik 1 ayda 1 bakalım önümüzdeki pazartesi 8 aylık oluyorumm belki 2 haftada bir gel der
Ceydaturan Orkide_20 ona doktorun karar vermesi gerekmezmi ben ilk 3 ay 2 haftada bir gittim 3-6 aya kadar ayda 1 gittim şimdi 8 aylık olduk tekrar 2 haftada bire döndük. Seninki biraz çok gibi geldi bana 😬