edafernweh Kızlar ben lansinoh göğüs pedi kullanıyorum doğumdan beri 3,5 ay oldu 2. Kutu bitmek üzere ve artık lansinoh çok pahalı gelmeye başladı başka marka kullanıp memnun kalan varmı göğüs ucu kuruyup pede yapışmasını istemiyorum:((
Obirgebe edafernweh gögüs pedini nedense ben sevemedim onun yerine gögüs kalkanı kullanmayı deneseniz bence daha rahat
Yarenn92 edafernweh arkadaşım kraft markasını önerdi bana daha kullanmak nasip olmadı ama çok memnunum dedi bir araştır istiyorsan
edafernweh acemianneee_31 ben aldım sütüm olacak mı olmayacak mı bilmiyodum bile önlem olarak aldım ama şimdi o olmadan asla olmuyo kıyafetler falan hep batıyor
edafernweh Obirgebe Ama dışardan çirkin görünürse ayrıca süt aktığı zaman kalkandan dışarı kıyafete çıkar muhtemelen yine sorun olur bana 😔
Zeyho edafernweh aşkım onu hiç önermiyolar yaa.ben de ilkinde çok az kullanmıştım simdi gene dogum çantama koymuştum geçen bi ebenin videosuna denk geldim.önerilmemesindeki sebeb de ped oldugu için dış kısım plastikle kapalı yani hava alma gibi bi durum olmuyo bu yüzden de orda bakteri oluşumu çok kolay hale geliyo nemli kaldıgı için.ve bu senin yaralarının iyileşmesinin uzun sürmesinden bebegin agzında pamukcuga sebeb olmaya kadar uzanıyomuş.kalkan daha iyi diyolar o da gögüs ucunu vakumlamayanlardan olmalıymış.yada en kötü peçete koyun ama ped koymayın diyolar.
edafernweh Zeyho şimdiye kadar hiç pamukçuk ya da göğüs yarası problemi yaşamadık ilk bebeğim zaten ilk ay çok sızladı emerken falan acıyordu ama dışardan bir yara yoktu büyük ihtimalle içerdeki süt kanalları açılmaya başladığı için acıyordu göğüs kalkanı dışardan çirkin görünürse diye düşündüm biraz da ya :( birde süt akıyor bazen emmek istemiyor 2 gün önce sünnetini yaptırdım dün pek emmek istemedi gün boyu gece uyanınca emdi uyudu sadece sabah yine sağmak zorunda kaldım çok dolduğu için ped kullanmazsam üstüm başım yapış yapış oluyor kıyafet dayanmıyor
Obirgebe edafernweh hayır hayır e bebeğin gögüs kalkanı kap gibi bişey silikon akarsa içine birikir hem kötü görüntüyüde engeller çünkü gögüsün şeklinde