Svcncmrnz Evet artık son haftaya girdik pazar günü çatı muayenesi olmuştum sonra Nisan geldi hala devam ediyor gelmeye doğumu bekliyorum bir sancı bir su felan ama hayırlısı inşallah yakında zamanda doğum olur. Sizlerde ne gibi belirtiler var??
karamel33 Svcncmrnz çatı muayenesi oldum bebeğim yukarda dedi herhangi bir lekelenme olmadı ara ara kasıklarım ağrıyı ama yalancı sancı galiba ama düzenli deil senin bebeğin kanala inmismi
Eda_nur_2733 Svcncmrnz bende bugün 39+0 oldum ilk gebeliğim geçen hafta çatı muayenesi oldum. Doktor akıntım olduğunu söyleyip fitil verdi. 3 gün arayla kullanmam için gece ikinciyi kullanmıştım ve sonra affedersiniz böyle uzayan beyaz bir akıntı geldi acaba fitilden mi dedim ama fitil o şekilde gelmiyordu nişan olabilir mi bu acaba illa kanlı veya kahve mi olması gerekiyor bilginiz var mı
Svcncmrnz karamel33 kanala inip inmedigi söylemedi ama bnce indi çünkü çatı kemiğim sürekli aciyo hareket ettikçe bebigim resmen çıkacak gibi acı hissi oluyo
Svcncmrnz mrcmrc1903 bnde de leke var sarı ve köyü kahve arada kanla karışık ara da geliyor sürekli yok bebek hareketleri de çok aşağıda hissediyorum can yakıyor
Svcncmrnz Eda_nur_2733 sarı oluyormuş kahve de bende ikinci gebelik ilkinde çok çatı muayenesi oldum hiç böyle gelmemişti benimde muayneden sonra kahveli kanlı bazen de sarı renkte akıntı geliyor ara ara
Mineztrk Svcncmrnz ara ara ağrı giriyor düzensiz çatı ağrısını demiyorum bile 😂 sizde nişan yoğun olarak mi geldi yoksa parça parça mi iki gündür hafif sarımsı beyazımsı bı akıntım oluyor anlamıyorum 🤷
Svcncmrnz Mineztrk bnde nişansa eğer o ilkten yoğun geldi sonra ara ara akıntı şeklinde geliyor arada kanlı arada kahveli sarılı ama geliyor sildikce bazen direk iç çamaşırmda görüyorm. Perşembe kontrol var bakam inşallah doğum olur
Eda_nur_2733 Svcncmrnz hmm tekrar gelmedi ama geceden sonra normal akıntı miydi acaba ilk olunca acaba öyle ki acaba böyle mi diye diye geçirdik 9 ayı
Eda_nur_2733 Svcncmrnz 😂 öyle mi diyorsunuz ya yinede bir tane olunca şunu yaşadım vs olabilir diye tahmin ediyorum ama tabi başından geçen daha iyi bilir😂