kahvesever__ Dmtince bünyeden bünyeye değişir biraz dikkat etmeniz gerekiyor çok fazla bence son aylarda çok kilo alınıyor
Utkulu1 Dmtince ilk gebeligimde 35 kilo almıştım 😴 şuan 29. Haftadayiz 8 kilo aldım inşallah ilki gibi final yapmam 🤦♀️
izobellaaa-_- 33+0 haftalığım 15 kilo almıştım baştan bu yana bugün tartıldım bir kilo vermişim toplam 14 kilo aldım zaten artık iştah sıfır bana hep son aylar çok kilo alırsın deyip duruyorlardı tam tersi oldu kendim de dikkat ediyorum artık😀😅 bu kiloyla doğuma gitmek istiyorum
aslansmommm Dmtince 33 hafta 10 kilo 🤦🏻♀️ Dikkat etmeye calışıyorum ama canım sürekli bişeyler çekiyo hep ne yesem diye düşünüyorum daha baya da var zaman napcam bilmiyorum
Annesininportakali53 Dmtince zayıf olduğum için doktorum 15 kilo alabilirsin toplam demişti ben 24haftanin içindeyim 8 kilo almışım
Gulergulmez Dmtince 34+4 13 kilodayım, ilk 2 hamileliğimde 20şer almıştım, bunda daha hareketliyim ondan o kadar almadım sanırım. Hatta bu ay sadece 1 kilo almışım, o da bebeğime gitmiş🙏