Glsmll Bugün 6+5 olduk🌸 tam 6+0 da kontrole gittim kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi doktorum. Bulantım çok fazla ve artık kusmada başladı😢 primal diye bi hap önerdi doktorum kullanan var mı?
Yagmurkaragoz Glsmll bende kullanıyorum canım aynı haftadayız benide 10 gün sonra çağırdı doktorum ilk bebeğimin kalp atışını 6+1 haftalık Ken duymuştum bunu duymayınca stres oldum biraz
Mom_89 Glsmll bende 6.5 im dün gittim duydum ama kanamam için gittim düşük tehlikem olduğunu öğrenince dünyam karardi
Glsmll Yagmurkaragoz 8.haftada duyan da var hiç stres yapmayın, yapmayalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz🌸
gozdetrhn Glsmll ben kullanıyorum her gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. gündüz içince aşırı uyku ve uyuşukluk yapıyor. çok iyi bir ilaç mutlaka için
Glsmll gozdetrhn normalde de aşırı uykum oluyor kafamı kaldıramıyorum. Söylediğiniz iyi oldu bende gece alayım🌸
Kubrakck2222 Bizim de 6+4te vajinal muayene ile kalp atışları duyuldu normal ultrasonda duyulmadı, telaş etmeyin 8-9 haftaya kadar gecikebiliyormuş 😊