Halimee1634 Annesininportakali53 hangi sehirdeydin canım sen 😊bikac kez postlarina denk geldim sanki 😊
Annesininportakali53 Benimennembirmelek ultrason cihazlari yeni canım daha 6 aylik feln ilk ölçüm yapıyor siyah beyazken sonra renkli acıyor 4 boyutlu yüzünü gösteriyor elini gösteriyor poz yakalayıp resmini veriyor
Seyma0323 Benim randevum haftaya insallah su an 23 haftalik oldum, bugün sağlık ocağinda kan ve idrar verdim insallah temiz çıkarsa haftaya benim randevum olmazsa erkene alacağim🙏
Benimennembirmelek Annesininportakali53 ben normal kontrole gidicem o zmn banada gösterirler mi acaba 25+5 haftalığım 2 hafta sonra gidicem
Happy-baby Annesininportakali53 bizimde yarın randevumuz var 36+5 olduk bizde bakalım heyecanla bekliyoruz günümüz belirlenecek sanırım yani en azından ben öyle umut ediyorum😬
minikmelek1311 Annesininportakali53 benimde dündü 1 aydır görmemiştim. 25 haftalığız yüzü daha net burnu gözleri ağzı yanakları Allah’ım eridim resmen
TeoMom Annesininportakali53 Ben de cuma günü detaylı ultrasona gideceğim 22+3 oluyoruz çok heyecanlıyım bakalım oğluş nasıl büyümüş mü😆