HilalEyce Annesininportakali53 36 haftaya giriş yaptık bugün cuma randevumuz var bebeğim biraz iri sanırım doğum şeklini konuşacağız cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum ☺️
Annesininportakali53 HilalEyce aramıza tontiş geliyor teyzesi yer onu 🤩 bu heyecan başka bir heyecan kavuşmaya ramak kala ….
Ebru_cekin06 Annesininportakali53 ay hakketten son zamanalarda daha bi hareketli oluyorlar valla bilmiyorum artık çıkınca nasil olur 🤣🤣🤣
Annesininportakali53 2prenses1prensannesii ay maşallah sağlıkla gelsin bebişler.. inşallah gönlünden geçen sağlıklı hayırlı evlat olur💜
mor_menekse Annesininportakali53 herşeyi normalmiş çok şükür canım. O haftada 600 lerde oluyormus .sanırım 1 hafta sonrasında da 800 lere çıkıyor artık çabuk büyüyorlar. Tabi belki değişir kişiden kişiye benim haftasıyla uyumlu dedi doktor 🌸🌸
Annesininportakali53 mor_menekse yaa hızla kilo alıyorlar demekki 🥰 muhtemelen benimde o civarlarda çıkar 💜🤭
mor_menekse Annesininportakali53 hayırlısı canım benim guzel haberler al inslalah. Güzel pozlar versin minik kızın 🥰
mor_menekse Annesininportakali53 Annesininportakali53 aa gerçi sen 2gün sonra 24+3 olacaksın ben tam 24 te gitmiştim.belki bı tık fazla çıkar kilosu ☺️
Annesininportakali53 mor_menekse aynen kuzum birde bir hafta önde başından beri o yuzden kilosu kac çıkar bilmiyorum 800 lerde tahmin ediyorum hem iri hem onde oldugu icin ama herseyi gectim heyecanlanıyorum gorcem diye 🤷♀️🤭🤭🤭
OksijenliSu Annesininportakali53 bizde 28+3′üz. Ve ben ekstradan randevu aldım bugün için. Normalde 20’sinden sonra randevu ama 2-3 gündür kasık ağrısı yaşıyorum. Sanki doğdu doğacak gibi. 🥺🥺🙄🙄
Annesininportakali53 OksijenliSu Kuzum endişelenme usutmuste olabilirsin havaya aldanma bebegin pozisyonundan kaynakli rahatsızlık veriyor alanı daralıyor olabilir
DemirinAnnesiiii Annesininportakali53 az önce çıktım bende kontrolden 38 +1 olduk artık haftalık kontrollerimiz sağlığı yerinde minyon bi bebek olacakmış 🥰
deryarslan00 Annesininportakali53 ohh maşallah kuzuya 😍 bizde 19+3 üz haftaya detaylı ultrasona gitcez bende heyecandan ölcem 🥰
Annesininportakali53 deryarslan00 yaa kuzum benim 🥰 zaman gecmiyor gibi gelsene zamana yetisemedigim doğrudur ne ara 24 haftanın içinde oldum ben bile anlamadim
S1907 Annesininportakali53 benimde 24+1 bende haftaya gidicem canım hem şeker hem normal kontrole yüz mimiklerini çok merak ediyorum heycanla onu bekliyorum😄
Annesininportakali53 S1907 ay evet kesinlikle 20. Haftada renkli fotomu var o kadar netti ki ama aradan 1 ay geçti şimdi illaki mimikleri olsun yüz hatları olsun herseyi daha belirgindir bende meraktan ölüyorum 🥰 ay benimde şeker yüklemesi var inşallah iyi geçer 😬
kadrfdan Annesininportakali53 benim de bu gün saat 2 de randevum ilk kez nts ye giricem 33.haftaya giriyoruz yarın😥😊
123merveemir Annesininportakali53 25 haftalık olucaz bizde cuma günü gittiğimde şeker yüklemesi yaptıracağım güzel olur inşllah herşey.
Annesininportakali53 123merveemir ay inşallah canım benimde cuma olacak perşembe gidicem kontrole birde bir hafta öndeyiz hep o yüzden tam zamanı şeker yüklemesi için demişti inşallah iyi geçer 🤷♀️
OksijenliSu Annesininportakali53 İnşallah öyledir canım. İlk hamileliğimde böyle değildim. Bu 2.hamileliğim ve daha yorucu geçiyor. 🥺🙄🙈😳 Oğlumla uğraşırken hepten zorlanıyorum.
DemirinAnnesiiii Annesininportakali53 ay inşallah bakalım gelsin valla artık sıcaklarda son zamanlar aşırı zor geliyor