Enci Adetime bir hafta var bel ağrım var erken gebelik testi var elimde onu yapsam çıkar mı acaba ve birde iki gün sonra doktora gideceğim orda çıkar mı varsa
Semilk05 Enci çıkmazzzz kuzum acele etme ben acele ettim negatif çıktı normal testte de kan da da Co düşüktü yok dedi doktor adetimden 1 gün sonra test yaptım pozitif oldu. Boşa acele edip kendi canımı sıkmışım yani
PapatiA Enci büyük ihtimal çıkar ben kan vermiştim çok düşük değer çıktı benım doktor olmayadabılır daha belli değil dedi ama ben bilmiştim iki gün geçti acilden bir daha verdim değer biraz daha yukselınce kesinleşti
Adensmom8 Enci benim çıkmamıştı adete 1 hafta kala sabredemiyodan şurda 3-4 gün daha bekle az da olda artış olursa anlaşılır
Lifeee Semilk05 tebrik ederim sizi,bende aşılama oldum doktor cuma kan ver dedi ama ben 4 gün erkenden kaset test yaptım negatif gördüm şu an moralim yerlerde çok üzgünüm inşallah etken yaptığım içün çıkmamıştır
inci_tanesi Enci Bende öyle test verdim negatif çıktı üzülmüştüm baya adetimden on gün sonra test yaptım evde pozitifti boşuna üzüldüm acele edip en sağlıklısı bir hafta on gün geçmesi
inci_tanesi Lifeee İnsan dayanamıyor bende verdim çok üzüldüm sonra meğer hamileymisim boşuna üzüldüm