galaksidenbihaber Kızlar Ankara Cebeci Tıp Fakültesinde yakın zamanda doğum yapanlar hastane masraflarınız, yatak ücreti vs. ne kadar tuttu. Bilgi verirseniz çok sevinirim
Ayytacc galaksidenbihaber bende orda takipliyim hemsirenin dedigi refekatci aliyorlarmis bayan olacak sekilde es cocugun 20 25dk gore bilirmis o sirada ne ihtiyaciniz varsa soyledin o zaman getirsin dediler
Sultan88 Bende orda takipliyim 35+3 vezneye sordugumda herhangi bir ücret yok demislerdi sadece sansima doğum zamani tekli oda varsa orayi istersek oda icin ve refakatci için ücret istiyorlar onuda sormadik nekadar diye
Maviii dmlbrn hayır vermiyorlar gecelik vip odasına 125₺ verdik, vip demişken yanlış anlaşılmasın odanın içinde tuvalet var sadece 😅😅
Sehriban_06 Maviii merhaba Pazartesi günü sezeryan olucam orda ziyaretçi falan nasıl oluyo bilginiz var mı acaba
Maviii Sehriban_06 şu an bilmiyorum canım ben 4 sene önce doğum yaptım, gün içinde refakatçi misafir saatli alınıyordu ama
SunZ Ay kızlar ben doğum yaptım 1.5 ay önce kadın refakatçı istiyorlar. Eşiniz az bir süre görüp,ihtiyaçlarınızı verip gidiyor. Özel odada her katın fiyatı ayrı durumunuz müsaitse özel odada kalın normal odada ağrısı olandı,diğer bebeklerdi zorlanırsınız