catmomm ilk 4 ayda 9 kilo aldım şuan 38. Haftamdayım toplam 13 kilo almışım 😊 50 kiloyla hamile kaldım. İlk aylarda çok acıkıyordum canımın çektiğini yedim nerdeyse sonra iştahım azaldı karnım büyüdükçe midem yeri daraldığı için heralde fazla yiyemedim. Sabahları yumurta meyve ceviz domates tarzı besleniyorum. Özellikle kahvaltıda yumurta, ceviz, zeytin,tahin yerseniz uzun süre tok tutuyor hem sağlıklı. Ben ekmek çok nadir yerim kahvaltı o da beyaz ekmek değil siyez karakılçık unundan yapılmış ekmeklerden. Öğün aralarında kuruyemiş özellikle leblebi kuru üzüm yer fıstığı badem tok tutuyor canım istedikçe de meyve yiyorum 😊 akşam yemeği kansızlık olduğu için kırmızı et sık tüketiyorum haftanın nerdeyse 5 günü yiyorum yemeklerin içlerine de az az katıyorum bazen eti. Akşam yemeğinde ekmek yemiyorum çok nadirdir yediğim. Pilav salata gibi şeyler yiyorum yemekle yeşillik bol tüket derim rahme iyi geliyor. Bunun dışında hamur işi çok tüketmiyorum olursa yerim ama canım çektiğinde çikolatamı da yerim öyle kıstığım yoktur kendimi 😊 şuan gören top gibi sadece göbeğin var diyor 😁 gerçekten küçücük göbeğim var. Sağlıklı yerseniz kilo almazsanız. Kiloyu aldıran bu arada akşam saat 9 dan sonra yemek yemek ve un şekeri ürünü aşırı tüketmektir. Yardımcı olabilmişimdir inşAllah 😊