hilaleee Kızlar ben rahim filmi cekildigim ay hamile kalamadim sonraki ay her iliskiden sonra benden kan gelmeye basladi. Bazen kahverengi geliyordu bazen kıpkırmızı. Simdide cisim gelipduruyor ve cisimi yapsamda yine de var gibi sizce neden olabilir
arirangg hilaleee Sürekli idrara çıkma ihtiyacı hamilelik belirtisiymiş. Acaba hamile olabilir misin. Adet günün yaklaştı mı canım
1prensannesiiii hilaleee tuplerde tıkanıklık varmıydi acaba genelde bu işlemde tüpler açıldığı icin akıntı kanama tarzı şeyler görülür sık idrara çıkma rahim filmi sonrasında olmaz hamilelik belirtisi olabilir
hilaleee arirangg canım adet günüm geçti bilee ama düzensiz oluyorum inan kestiremiyorum ne zaman olacağımı ama gerçekten bıktım tuvalete gitmekten ya
hilaleee 1prensannesiiii hayır canım tuplerimde tıkanıklık yoktu. Sadece sol tüpüne giden yerde bı tıkanıklık vardı orayı açtılar o an okadar canim
hilaleee arirangg hiç bilmiyorum canım eskiden anlardım yumurtlama zamanlarımi şimdi adetlerim öyle duzensizki anlamıyorum geç yumurtluyormusum sanırım ben
arirangg hilaleee Canım normalde ben de çok düzensiz adet oluyorum o yüzden gecikse de anlamam. Ama eğer yumurtlama olduysa adet zamanımı anlıyorum. Çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunması gerekiyor. O zaman gebelik takibi de daha kolay oluyor
hilaleee arirangg canım şimdi şöyle ben en son 13 temmuzda adet oldum 19 temmuzda da bittim 4 ağustosa kadar zaten ben eşimden uzaktaydim birliktelik olmadı sonra oldu olduysa da bu kadar erken belirti verir mi gebelik bilemiyorum artık okadarda yoruldum ki takip etmiyorum
hilaleee Brlbby hayır hicbisi vermediler kullanmadım ama demek istediğim şu ki rahim filminden sonra değill ikinci ayında böyle oldum