Eldgrn 1avuctoprak 80 ile kaldım 12+6 olduk 8. Haftams kadar 3 kilo aldım daha almamaya çalışıyorum bana göre aslında sende abartılı bir kilo almamışsin burda da çevre de de görüyoruz 20 den fazla alanlar var 12 kilo çok değil gibi tabi doktor değilim onlar fazla bulabilirler yengeme diyet yap demiş doktor ay bir gıcık oldum bebek büyüyor nasıl kıssın boğazından zaten her şeyi yiyemiyor aldığını aldı doğumdan 4 gün sonra 10 kilo olması lazım 1 ay içinde de 19 kilo verdi alındığı gibi veriliyor
Sehenz 1avuctoprak 76 kilo ile hamile kaldım şuan 83 kiloyum 37+2 ile toplamda 7 kilo almışım, gebelik şekeri çıktı diyetle durdu kilo alımım
1avuctoprak Eldgrn İnşallah bende hemen verırım.ama cok sık acıkıyorum içim geçiyor ellerşm titriyor aclıktan.şuanda deli gibi acıktım.Sabah tahlil verecem diye durmaya calısıyorum ama aç karnımın sessinden uyuyamıyorum😂
Eldgrn 1avuctoprak ay bende öyleyim açım da yemiyorum geç olduğu için yarın bende cinsiyet için gidicem inşallah gösterir yemek yedikten yarım saat sonra acıkıyorum birde ben sanki o yemeği hiç yememiş gibi dalga geçer gibi adlandıramıyorum bende kusma falanda olmadı 🤣 daha fazla almam inşallah
kizannesiyimm 85 ile hamile kaldım 😅 ilk 4 ay 12 kilo verdim. Şu an 37 haftalık olduk ve 81 kiloyum 😅 hamile değilken daha kiloluydum 😂
denizderindeniz 75 le hamile kaldim. 35. Haftaya kadar 84 u gecmedim ama su an 38+2 de 89,5 oldum ☹️ 2 gun sonra sezeryan olacagim bakalim
Melekprenses 75 ile hamile kaldım şuan 30+5 haftalığım 81 kg oldum 6 kg aldım inşallah 85 ile bitiririm doğumu daha fazla almak istemiyorum.
kizannesiyimm 1avuctoprak çok yoğun bulantı ve kusmam vardı. Bir yudum su bile içememiştim haftalarca. Sadece serum yiyordum ki ayakta da duramıyordum ona rağmen. Neyse ki geçti o günler. Şimdi bebeğim de ben de iyiyiz 🥰