Prm-mrv evlilik ilişkiniz biraz bencillik üzerine kurulu, haklısın ama karşılıklı olarak senin benim mevzusuna girmişsiniz. Fakat senin adına çok üzgünüm erkekler evet arabalarına düşkün olurlar orası ayrı evin erkeği ya işte araba onun güya sen bunu yadırgama derim ama sana şu şekilde ben bırakayım seni işe zaten hamilesin diyip anlayış gösterebilirdi bu şekilde senin arabayı bir yere çarpma ihtimalini de aklından çıkarmış olurdu. Sana tavsiyem onun yaptığı çocukluk ve bencillik sen ona uyma bir kahve yap gel biraz konuşalım de, seni de anlıyorum ama bu şekilde davranman hoş değil ben senin hayat arkadaşınım ve bebeğimiz olucak bebek olduğunda da mı arabana parana bu benim diyip kendi basına bir hayat yaşıyormuş gibi davranacaksın eğer böyleyse baştan konuşalım bunu çünkü ben karı koca hayat arkadaşı eş olarak bakıp yaşadığın bir evliliğin olduğunu düşünüyordum bu tavırların beni çok şaşırttı vb gibi şeyler söyleyip kavga etmeden şaşırırcasına topları onun üzerine at, olgunluğu sen göster belki tek kalınca kendi davranışlarından utanır ve bişeyler düzelebilir sana da ona göre davranır diye umuyorum. Hormonlarından dolayı çok daha derin yaralanıyor insan sende öylesin şuan eminim ama çok duygusala bağlama canım bebeğe bu zarar verir takma o kadar ama konuş bi bu şekilde belki anlar