Bernadenizserkan InsaneGirl Benim doktorum riskli dedi bırakman gerekir bırakırsan bebek için risk yaratabilir dedi bırakmazsan normal doğum esnasında kanın durmaz senin için risk yaratır dedi mecburen sezeryan olacak
aysegulsbabies Bernadenizserkan aslında tam tersi sezeryanda daha fazla kanama olacağını söyledi benim doktorum
InsaneGirl Bernadenizserkan aysegulsbabies ıkısı bırbırının tam zıttını soylemıs hangisi daha saglıklı bı acaba bızler ıcın 🤔
Bernadenizserkan aysegulsbabies Ben sezeryan ile doğum yaptım oksapar ı da doğumdan 1 gün öncesine kadar hep vurdum
Seymadem Bende hamileligimin basindan beri kullaniyorum doguma godecegim son aksam vurmayacaksin dedi dr um. 2. Dogumum olucak 32. Haftaya girdim 38. Haftada dogumum var insallah dualarinizi bekliyorum.
Bernadenizserkan Seymadem Allah şifa versin inşallah kimseyi de sağlıkla sınamasın İlk gebeliğiniz de de kan sulandırıcı kullanmışmıydınız
Seymadem Yok hayir ilk gebeligimde varis sikayetim yoktu cocuktan sonra varisldrim oldugu icin 202020 de varis ameliyati oldum ona sebep olarak oksapar kullanmam gerektigini soyledi dr um son gune kadar