Lokumum Anneler Annelerrrr❤ hastane çıkışı seti için önerebileceğiniz kaliteli markalar nelerdir netten alacağım yumuşacık olsun istiyorum...
HlyaHabibezkaya Lokumum carters marka 189 tl idi. İndirimde yakalarsanız yarı fiyatına bulursunuz. Yumuşacık
Hilall Lokumum kesinlikle imaj ınstagramda @babylifeoffice orda satilyo ben ordan aldim %100 pamuk kalitesine hayranim
sweetmother imaj marka oneririm arkadaslar.kullananlar memnun.pamuklu yumusak renk verme ve sunme gibi seyler olmuyor.
Lokumum HlyaHabibezkaya baktim onlara a gereksiz pahali geldi ürünleri güzel ama ilerleyen aylar için daha iyi olabilir☺
seydax Lokumum ben idil baby den aldım 20 li hastane çıkışı bebek çeyizi diye geçiyo. İçinde 3 takım kıyafet 1 penye battaniye 1 bornoz var yumuşacık dokusuna bayıldım kesinlikle tavsiye ederim
Melos E bebekte premini diye bir marka var hediye geldi hastane çıkışı 110 civarı fiyatı organik diye geçiyor yeri mükemmel bayıldım
Melos E bebekte premini diye bir marka var hediye geldi hastane çıkışı 110 civarı fiyatı organik diye geçiyor yeri mükemmel bayıldım
EsraBayraktar Ben Andy Wawa aldım çok kaliteli ve güzel 😊İdil baby de güzel zıbınları Aziz bebeden aldım indirimli mağazadan