Rosense 15+6 olduk, son birkaç gündür bazen bacağıma, bazen vajinamın sol tarafına vuran, genelde bir taraftan diğer tarafa döndüğümde veya ayağa kalkınca hissettiğim vajina ile bacağın bağlandığı kemikli dokuda ağrım var. Yaşayan var mı aranızda?
Esmoservos Rosense suan ben 35 haftaligim ve 27 hafta dan beri var saniyorsam bebegin hareketlerinide vajinada hissediyordum siddetli sizlama oluyordu doktor normal oldugunu soyledi ayaklarinla yapiyormus korkuyordum ama cok sukur bugunleri gorduk agrilarina gore dinlen kalk filan oyle boyle gecti
ed1112 Rosense Belli bir zaman sonra geçti benim 32. Haftadan sonra falan sanırım. Ek olarak kullanmıyorsanız magnezyum kullanın
pamukannesi25 Rosense 25 haftalığım bende de iki haftadır var doktor normal rahim kasları açılıyor esniyor dedi biraz dinlenince geçer vs şeyler söyledi.
Deletedmom_10 Rosense Biraz erken başlamış sizde ama herkesin yaşadığı bir agrı emin olun , bende 23. Haftada başladı
oznuroznur07 Ben 34+5 im bende 34 te baslamıstı rahım artık agırlık yapıyor dıye mı erken dogum mu bılmıyom .kontrolum var persembe . Ama sızın çok erken dıye dusunuyorum ılk hamılelık mı
Aysen62 26 haftalikken basladi bnde de. Herhalde kalcada acilma falan da oluyorya yavastan ondan dolayi canim,
1avuctoprak Benimde 27.haftamda başlamıştı bu ağrı.Şuan 33.haftamdayım.Doktor magnezyum verdı hafifledi biraz .Normal olduğunu söyledi.Bi de bebeğin başı aşağıdaymış ondan agır baskı yapıyor dedi
Vicibici Rosense 28.haftadayım bazen oluyor. Çatı ağrıları diyolar buna ama sizin erken başlamış gbi geldi