minikkurabiyelerinannesi Düştük çift rakamlara kızlar çok mutluyum 🥹 ilk bebeğimden sonra tekrar hamile kalabildim böyle çift rakamları görebildim , çok duygulandım , çok mutluyum.Sağlıkla gelsin vaktinde 😍❤️ Sizin ne kadar kaldı nasıl hissediyorsunuz ? 🌸
Kaganimm minikkurabiyelerinannesi Canım benim seninle aynı seyleri yaşamıştık kader ortağım. .. Çok şükür 99 olduk bugün inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere 🙏👶
northandmother minikkurabiyelerinannesi maşallah rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bizim de son 29 💙
Pelinakcn minikkurabiyelerinannesi uygulamaya göre son 39 bizim, bir an önce zaman geçsin istiyorum 🥲
minikkurabiyelerinannesi Kaganimm İnşallah canım , 99u görünce beni bi ağlama isteği tuttu 🥹 bu kadar duygusallık normal mi ? 🥹😍
Kaganimm minikkurabiyelerinannesi tabi ki normal canım benim içinde sanki zaman geçmiyor bir an önce doğum günü gelse diyorum mesela
Aksakal1907 @minikkurabiyelerinannesi benimde uygulamaya göre son 99 ama kafamı karıştıran şey var 2 gün sonra 26 haftalık olacam hesaplayinca 6 buçuk ay yapıyor o da doğuma 2 buçuk ay kalmış oluyor ama uygulamaya göre 3 ay 10 gün var anlayanlar banada anlatsın 🤣🤣
Aksakal1907 @minikkurabiyelerinannesi 26yı 4e bölünce 6.5 çıkıyor ama gebelik hesaplaması öyle yapılmıyormuş daha detayını öğrenemedim