Elifoyku33 30 +4 haftalık hamileyim bebegim sürekli biryerde toplanıyor sertleşiyor taş gibi oluyor hafif bir sancı oluyor ve hemen geciyor bu ara çok sıklıkla olmaya başladı aynı haftalarda olup bu durumu yasayan varmi
Birminikcivciv Elifoyku33 ben bu durumu çoktan yaşıyorum. Günde kaç kere oluyor ? Benim 20 kez filan öyle kasılıp sivriliyor ki nefesimi kesiyor hareket edemiyorum. Sonra iniyor. Bebeğim baş aşağı dönmüş. Bugünde bebeği altta hissediyorum alta vuruyor. Karınla bacak arası kasıklar varya sağ sol. Sanki uzuvları orda oraya inmişler çok aşağıda hissediyorum. Sizde de öyle bişey var mı?
ays-e Elifoyku33 ben de tam 30haftalık hamileyim benim de kasılmalarım bir kaç gündür çok arttı bugün doktora gittim saatte 3-4ü bulduğu oluyor nstye bağladı sancı çıkmadı rahim ağzı kısalığım var o da ölçümde aynı mm’yi gördü normal dedi ama sancılı yaşıyorum maalesef 😬
Birminikcivciv Elifoyku33 Çoğu kişinin sancısı çıkıyor nst de. Ben daha hiç girmedşm. Rahim kasılıyor işte
Elifoyku33 Birminikcivciv ben ilk kızımda da aynı şeyleri yaşadım oda aynı böyle kasılıyor toplanıyor sertleşiyor nst de de sancılı çıkıyordu erken dogum yapmıştım 36 haftalık doğdu çok şükür bir sorun olmadı ama yinede korkmuştum. Şimdi bundada yine aynısı olucakmis gibi geliyor
Ceren1calhan Bende kasılma oldu zorlandım 34+0 dayım sma 2 cm açıklık oldu full yatış verildi mesajla
Ceren1calhan Birminikcivciv 10-15 dakkada bir geliyordu ama bende idrar yolu enfeksiyonu vardı karıştırdık biraz ama açılma nasıl oldu bilmiyorum