Zeyasha 13 haftalık hamileyim doktor ilk bacaklarını karnına çekmiş cinsiyeti görünmüyor dedi sorma bacak arası boş kıza benzettim dedi bide ultrason resmi verdi bacak arası boş orada da sizde böyle olan var mı
useyma Zeyasha aynı şeyi bana söyledi..beklersem kesin bilgi alabileceğimi ilettii..hadi canımm 😏 bekleyeceğimiz yaklaşık 20 gün😯az kaldııı hadi biraz sabredelim acelemiz var mı🤩🤩
Muhammedamine Zeyasha banada 13. Haftada kız dedi 17. Haftada erkek dedi ben 22+3 de detaylı ultrasondan sonra emin oldum 💙 o haftalarda cinsel organı tam anlamıyla oluşmuyor kemik yapısına göre fln tahminde bulunuyor ama ya tutarsa hedabı ..
Elyfnagme Belissima pipisi yok demek 😬 Doktorunuz soylemiş işte, bence daha fazla zorlamamak lazım sanki 😬 onemli olan saglıklı olmaları 🤗
Hhhzzzlll3545 Yarenelibol detayli ultrosn kacinci haftada yapiliyor ? Benim 12 haftada cinsiyet icin erken dedi doktorum 1 ay sonraya randevu verdi o zaman soyleyecekmis detayli o zamanmi daha sonrami ?
Zeyasha Rabbim herkesin gönlüne göre versin bebeklerimize sağlık sıhhat versin oğlu olanlara kız kızı olanlara da erkek versin evlatlarımızı hayırlı etsin inşallah
Yagmur1991 Banada 12.ci haftada kıza benziyor dedi sonra erken 14 15 haftalarda bakariz dedi.bikere kıza benzedi deyince bende heyecanlandım kemik yapısından falanda anlıyorlarmis
Zeyasha Ya benim gittiğim doktora ilk kez gittim ben bana gıcıklaştı baya kadın bide devlet hastanesindeki ultrason resmimi falan gösterdim açıktı bebeğim onda hep ben ne desem zıt oldu yani oraya cinsiyet için gittiğimizi düşündü