Deletedmom424 Oykuzey beni çok rahatlattı yazdığınız bu gün öğren pembemsi bir leke gördüm hayatım durdu sandım kahverengi olarak devam etti doktora koştum hemen progestan verdi. Sırt üstü yat dediler yatıyorum. 😔
Oykuzey Deletedmom424 Gebelikte bu gibi şeylerle çok fazla karşılaşılıyor gerçekten. Hiçbir şey olmaz evelAllah. Allaha emanet.
Harunnisa DilaraNefes benim bebegimin kalbi 3 aylikken durdu hicbirsekilde anlayamadim hicbir sey gelmedi karnimi carpmistim bisey olmusmudur diye kontrole gittigimde 2 hafta obce kabinin durdugunu öğrenmiştim
Mumu DilaraNefes benim ilk bir kac gun pembe lekelenmeydi sonrada kirmiziya döndü. bur gun sonrada yatar pozisyondayken kanamam oldu zaten o anda anlıyorsunuz yogun kivamli bi kanama olmustu benim. gttgmde de esimi dahi beklemeden kurtaja aldilar kan kaybindan birsey olur dye
Mumu DilaraNefes ama dusen kadar lekelesi 6 7 aya kadar devam edip saglikli bebek doguranlarda var icini ferah tut dua et bol bol dinlen
Eflinisa DilaraNefes Benimde ilk 1 aylık düştü şimdi 2 aylık hamileyim bende aynı olaydan korkuyorum acaba kalbi durmuş olabilirmi nedense heb öyle bi his var içimde