Dilaraa23 Bana dua edin arkadaşlar yarın bebeği ve kalp atışını duymaya gidicem akşam, en son yolk sac gözüktü bebek gözükmemişti 6+2 de yarın benim için büyük gün 6+5 olmam gerekiyor inşallah duyarım dualarınızı bekliyorum 🤲🙏
Seb Dilaraa23 insAllah guzel haberlerle donersiniz, bende yarin 5+1 im ilk kontrolum ve daha once 2 bos gebeligim vardi , benim icinde buyuk bir gun🥺
Kubruzram Dilaraa23 bende çarşamba 7 haftalik oluyoruz kalp atışlarını dinlemeye gidecez inşallah güzel haberler alırız hepimiz birbirimize dua edelim canım benim 🤲
Minik1Civciv Dilaraa23 canım benimde 6+1 gittim kese boştu karından baktığında vajinadan baktı yolk saç göründü yarın 6+4 oluyorum kontrolüm var duyar mıyım sence kalp atışını
Dilaraa23 Minik1Civciv yolk gözüktüyse bebekte oluşmaya başlamıştır duyarsın allahın izniyle merak etme 🤲🙏
Minik1Civciv arirangg sen ne yaptın sen görebildin mi keseyi bebeği kalp atışını sen kaç haftalıksın şu an canım
arirangg Minik1Civciv 6+3 canım. Ben de keseyi gördüm ama kalp atışı için haftaya gidicem canım. Dr haftaya gel kese büyümüş mü, kalp atışı olacak mı bakalım dedi. İnşallah yarın miniğinin kalbini duyarsın canım benim🧿🥰
arirangg Minik1Civciv Evet canım benim de bat 31 Temmuz. Valla canım o da gözükmedi. Hatta kese bile çok küçük sadece 1.42 cm. Korkuyorum biraz. Haftaya gideceğim bakalım ne olacak