Nrglesim2 Merhaba annişler bugun randevum vardı uygulamada 32 +3 günlük olarak hamileyim doktorum da 8. Ayın bitmiş 9 girmişsin dedi heycan dan sordum yani tahmini nezaman doğum yaparım diye sordum da 8 haftan var dedi bu nasıl oluyo bilen biri anlatabilir mi
elifuslu1002 Nrglesim2 kız merak ediyordum bende 32+0 ım öğrendiğim iyi oldu ama senin şuan 8 değil 6 hafta kadar var 53 günün mü kaldı senin
minikoglummm Nrglesim2 bunu bende bir çözemedim bugün 24+0 haftalık olduk kaç aylık hamileyim 😅 6nın içindeyim sanırım normal de 7yw girmiş olmam gerekirken 6nın içindeymişim
ZeynepKaya27 Nrglesim2 227 günlük hamilesiniz yani 7 ay 17 günlük hamilesiniz :) 7 ay bitmiş 8. Ayın içindesiniz😇 normalde toplam 280 gün kabul edilir hailelik süresi yani 53 gününüz kalmış görünüyor ama daha erkende gelebilir tabi 36. Haftadan sonra her an bekleyin :D
tubasd Nrglesim2 biten ay biten yaş söylenir 8. ay bitmiş 9 dan gün aliyorsunuz o yuzden 8 ayliksinuz. mesela ev kiraladigimizda once para verir sonra otururuz ama dogum günümüzde biten yaşımız soylenir çünkü henuz yasamadigimiz yasimizi soylemeyiz
elifuslu1002 yamacalimoms yav hemen 10 nu 11 olmasın o jsjsjsj şaka yapıyorum ya lış anlama sakın ama 10 değil 9 ay 10 gün olarak hesaplanıyor
Kumsalmrv Nrglesim2 her bayan adet olana kadar 1 aylık hamile gibidir. Yumurta döllenmezsse dışarı atılır ve adet olmuş oluruz.
Nrglesim2 elifuslu1002 aynen 53 günüm var gözüküyo sat ta 1 ocak valla beynim yandı 8. Ayım bittiyse nasıl 8 hafta kalıyo geri
Birminikcivciv elifuslu1002 Merhaba aynı haftalardayız. Bebeğiniz dönmüş mü? Birde bebek hareketlerini çok altta hissediyormuusmuz 🙏
yamacalimoms elifuslu1002 10. Ayın 10.gununde 40 haftalık hamilelik tamamlanmış oluyor.9. cu ayı bitirip 10 a girmis oluyorsunuz o yüzden 10 ay dedim
elifuslu1002 Nrglesim2 8 deği cnm bak gir takvime 7 günden 1 hafta say işte öyle hesapla tam çıkar ozmn 53 günden say işte
Balrengii Nrglesim2 yanlış söylemiş bence 8 e girdik u bitti benimde son adet tarihim 1 ocak 🤭 cinsiyet ne sizin
Nrglesim2 ZeynepKaya27 tabi boyle hesaplama kolay ama bugun doktor dediki 8. Ayın bitmiş 8 haftan kalmış bildimi de unutturdu sağolsun
ZeynepKaya27 Nrglesim2 doktorun dediğini boşverin :D yani değişmez bi bilgi bu sonuçta 😂 siz 280 gün olarak hesaplayın kalan gününüzü bilin yeter ama zaten dogum süprizli her an gelebilirler :)
Maminew Nrglesim2 hamilelik 40 hafta yada 9 ay 10 gün de diyebiliriz . 8 ayınız bitti demek 8×4 =32 . 40 -32 =8 hafta . Dr. Banu çiftçinin uygulamasında gebelik zaman çizelgem de var kafanız karışırsa bakın
Imaram3 yamacalimoms 10 uncu aydan sadece 10 gün alınıyor 10 ay denmiyor ona insanın kafası karışıyor:))
elifuslu1002 Birminikcivciv yok daha dönmemiş canım kafası yukarıda hissediyorum ya bazen çok aşırı hareket ediyor kasık kısmına inanılmaz bir ağrı girip gidiyor yani öyle aşağıda falan da demedi normal bisey o