Beyzaaaaab Merhabalar 27 günlük gebeliğim var ve çok önceden tatil planı yapmıştık. Acaba denize girmek gebelik açısından zararı olur mu?
Safiyenurrr Beyzaaaaab 11 haftalık hamileyim daha dün girdim denize birşey olmadi aksine çok rahatladım
Harikuya_Su Ben 2.trimesterde girdim denize ama beklemedim yani öyle denk geldi canım doktoruma sormuştum kulaç atma denize atlamadığın sürece gir çık iyi gelir demişti ve çıkınca yedek bikinin varsa üstünü değiş üstünde kurumasın ıslak kalmasın hassas olduğundan mantr fln olma
Zeynep0607 Ben antalya Finike de yaşıyorum sezon açıldığından beri hergün denizdeyim.Deniz tam tersi inanılmaz rahatlatıyor.Havuz tercih etmediğiniz ve kendinizi çok yormadığınız sürece bir sıkıntı yok
Sena__10 Bence gebeliğin ilk uc ayi cok dikkatli özenli olunmalı en zor en riskli aylardan biridir bir günlük heves için bende kendinizi riske atmayın bu benim düşüncem ben suan 34+2deyim doktorum Denize girmemde sakınca bulmasada girmekten yana değilim açıkçası
Nur_089 Hicbir sorun olmaz canım ikinci hamileligim ilkinde girdim şu an ikizlere hanileyim başından beri girdim havuza girme sakın ama denize istediğin kadar gir doktorum profesör ve ikiz hamilelerde düşük riski çoktur biliyorsundur doktorum hep rahatlıkla deniz serbest istedigin kadar gir dedi ama havuz yasak
esra6338 Nur_089 havuzun zararı nedir acaba? Benim ilk gebeliğim çok yorgun geçiyor 3. Ay yeni bitti ve Şanlıurfa çok sıcak deniz de yok malum 😀 havuz istiyorum ama 3. Aya kadar riske atmayım dedim bu ay düşünüyordum gitmeyi?
Nur_089 esra6338 ben iki gebeligimin ikisindide gormedim doktorum kesinlikle izin vürmiypr size özel bir havuzsa girin temizligimden eminseniz ortak havuzlara sakın girme demişti bende hiiic girmedim mikrop kaparsiniz mazallah
smglplt1453571 Ben 34 haftaligim geçen gün denize girdim dedim şimdi suyum gelse bile anlamam😂 ama çok şükür bir şey olmadı tam tersine rahatladım sende ani hareketlerden kacin yeter
susis Doktora daha ben sormadan ne yap ne yapma diye anlatırken denize girebilirsin demişti. Ben de girdim ve çok iyi geldii. Sadece ıslak mayo ile karnımı üşütmemeye dikkat ettim, çıkınca denizden hemen üstümü değiştirdim