aise_meryem Ikinci gebeligim ilk oglum 40 haftasinu doldurmuştu fakat simdi her an sancim tutacakmis gibi hissediyorum. Daha aşağıda sanki bebek. Her gorende karnin asagi inmiş diyor
Hilal-95 aise_meryem 34 sancılarım cıktı doktorum erken olur felan dedi yatıp dinlendım 36 baktım gelmıyor spora devam ettim 39 geldı ama ne zman gitsem hep sancım vardı ntsde hep doğurursun diye gönderdiler yani öyle olduğuna bakma sen inşallah zamanında gelır😊
Sltnemir aise_meryem ben 36 haftalık doğum yaptım bir sıkıntı olmadı bebekle ilgili kuvez felan olayı olmadı yani cnm hsyirlisiyla sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Mavisperi aise_meryem ilk oğlum 36 da çok aşırı hareketten tırnağı ile keseyi delip dünyaya gelmisti😀😀😀3 kilo 550 gram doğdu doktor ayını tamamlarsa senide yermiş annesi demisti cokta sağlıklıydi hamdolsun hala da öyle suan yanima uzandı her 3 saniye de bir yer degistiriyo😀😀
aise_meryem Hilal-95 spor neler yapıyorsunuz. Bende Bu ara ev taşıdım merdiveb in cik yoruldum sanırım.
Hilal-95 Imaram3 oldu malesef squat yaptım merdiven yürüyüş plates topunda bol bol oturdum devamlı inşallah sağsalım alırsın allah kolaylık versın bıde Meryem ana otu aldık sancılarım baslayınca suya koyduk yanı tabıkı zor ama allah kolaylığını verıyor😀🙏🏻
aise_meryem Mavisperi duyduğum en tatli hikayelerden biri oldu😍 yerim onun parmaklarini yaa iri bebek çok güldüm 😍😍
Sinem5441 aise_meryem Korkma canım oğlumu 34 haftalık sezeryanla doğurdum 2.680 gramdı küvezde falanda kalmadı çok şükür içini ferah tut sen
Minikkuzucuk2 aise_meryem Benim oğlum da 33+5’te doğdu 2 kilo sadece bir gün küvezde kaldı korkmayın sağlıklı olsunlar 2 kilodan sonra küvezde kalmıyorlar şimdi ikinciye hamileyim gene erken doğum riskim var 31+4 olduk şükür 34 haftalık olduktan sonra doktor hiçbir şey olmaz diyor inşallah o haftayı bulur