Nurdiri Kızlar merhaba benim doktorum ne sete ye 36. haftadan itibaren gireceğim söyledi ama internetten bakıyorum 32 34 haftalar felan yazıyor siz kaçıncı hafta girdiniz ya da aranızda giren var mı
Gulzarstn Nurdiri sancın falan olmadığı süre içerisinde 35 36 da oluyor canım tabi hastaneden hastaneye değişiyor ama benim iki hafta önce sancım olmuştu anında nst yaptılar
Aalleeyynnaa 35 de girdim bende bazı hastaneler 32 den sonra alıyor ama sizin de sancınız yoksa 34-35 den sonra bakılıyor
canmyavrum Nurdiri Ben 32. Haftamda girdim ilk .Çünkü bebeğin karın çevresi geriydi haftasıyla uyumlu değildi o yüzsen erken başladı doktor . Normalde 36.haftatla başlıyorz demişti
Pelinakcn Nurdiri 34+3 teyim hala hiç nst ye bağlamadılar, 36 da gidicem belki o zaman bağlarlar diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
Cinarveannesi Pelinakcn bende 34+4 30. Haftamdan beri nst ye giriyorum kontrollerimde 2 haftada bir oluyor. Benim doktor bir garip herhalde.🙄🤣
Pelinakcn Cinarveannesi bende kontrole 2 haftada bir gidiyorum 30.haftadan beri ama nst ye giremedim henüz her doktor farklı sanırım 😊