Muezzarabiaertyudf Oznurdnmz ooo kardeşim 22de anca hissediliyor sabret o zamanlar çok sabırsız olunuyor ama daha anca 21 22 de
Kbrsoy Çok normal ben 18 de hissetmeye başladım bi arkadaşım 23 24 de hissetmeye başladı kilolu olduğu için. Doktoru karın bölgende fazla yağ olunca geç hissetmen normal demişti.
fatmanurkantar Valla hayret ediyorum ben 16-17-18de hissedenlere ben 19da belli belirsiz bir kere hissettim 20den sonra ufacık ufacık 24de artık hissediyorum hiç kafanızı takmayın doktorum henüz o kadar güçlü olmadığını bu 28den sonra daha belli nethareketleri olacağını söyledi bende sizin gibiydim ama boşa takmışım kafaya ama çok güzel bir his inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınız 🤗
Tosbik fatmanurkantar ya amaaaan bazilarida gazı bebek sanıyor. Gecen gun biri 13haftalikmiş bebegini hissediyormuş falan yazmıştı. 🤣🤣. Bu kadarda insanlarin beyniyle dalga geçilmezki 😀
Yarenelibol 😂 kaç defa bu pozt açıldı biraz okuyun kızlar henüz 300.400 gram bi. Bebeğın hareketi nasl belli olsn az sabır bnmkisi 19 da başladı şuan 23+3 her gün vuruyor şükür
hanife-talip Oznurdnmz byzknn canımın çektiğinden az da olsa yiyorum sonra hiç oturmadan hareket ediyorum evde yürüyorum yarım saat kadar üstüne tarçınlı oh mis şükür bi sorun olmadı