nurhanim07 instgramı varmı bilmiyorum ama ilk şöyle iki fotoğrafçıya gittim sordum onlarda aynı fiyatı verdi ama kıvırdı düzenleyemem dijitalde veremem ham veririm dedi bende bu çektirdiğim yere gittim dedim normal fotoğraf çekimini ne kadara yapıyorsunuz diye sordum onlarda 1 poz 2 fotoğraf çıkarıyoruz 60 dedi dedim hamilelik hatırası çektirmek istiyorum eşimle dijital olarakda istiyorum ama dedim onlarda siz elbisenizi ayarlayın makyajınızı yapın gelin burda ayarlarız dediler ki düzenleme bile konuşmamıştık ben arkası sim siyah olsa bile olur demiştim fotoğrafı çekindik pozları onlar ayarladı biz düzenleyip teslim edelim dediler bu hafta teslim alıcam herhangi bir fotoğrafçıya gidip görüşün ama önce normal boydan fotoğrafı ne kadara çekiyorsunuz diye mutlaka sorun zarf atın sonra hamile çekimi hatıra olsun stüdyoda istiyorum diyin fazla fiyat çekemezler o zaman zaten çünkü fotoğrafçıya ekstradan çıkan bir iş yok birde ben Google hamile pozları stüdyo yazdım ordan seçtik pozları ona göre çekim yaptık beğendiğiniz pozları ordan gösterin