Bilgekpn Haftaya girdik ve 2 gündür mide bulantılarım tekrar başladı bu haftalar da ve doğuma kadar devam ediyormuş bu doğru mu ?
MelekAras Bilgekpn benimde 21 de geçmişti bulatnım şuan 28 haftalık 2 gündür bulanmaya başladı. Doğuma kadar sürecek mi gerçekten
Busra-tunc01 Bilgekpn Bende 36 haftadayim bu bı haftadır sabah kahvaltı yaparken miğde bulantisi oluyor hatta bir kere kustum ilk 3 ay zor geçmişti zaten
Imaram3 Umran__37 merhabalar bende 38 e girdim sizde durumlar nasıl bende iki gündür çok çabuk acıkıyorum midem bulaniyor ama iki lokma yiyince de sisiyorum
Hilalnur12 Benim bulantılarımda 17. Haftada bitmişti.. Haftadayım şuan ama şu bikaç gündür tekrar başa sardım sanki mide bulantılarım çok fazla hiç bişey yemek istemiyorum inşallah uzun sürmez bian önce hepimiz atlatırız🤲😔
11mom01 Hilalnur12 aynı durumdayız benimde 2. Aydan 4. Ayın bitimine doğru her gün kusuyordum bitti diye sevinmiştim. 26 haftalık hamileyim yeniden başladı iki gündür kusuyorum halsizlik var 😔
Bilgekpn Seyma_nur1 valla ben prilam dr mide bulantı ilacımı tekrar kullanmaya başladım şuan iyiyim çok şükür doktorunuza danışarak bence sizde kullanın
Seyma_nur1 Bilgekpn bir avazda doğuralım inşallah şu an sancıyla uyandım ishal oldum uykular bile haram olmuş 🥲