Seb Kizlar yarin 5+1 oluyoruz ve ilk kontrolumuz var kese gorunuz normalde herhalde bu haftada bundan once 2 bos gebeligim var ve oksapar kullaniyorum asiri endiseliyim, lutfen dua edermisiniz
ebrarmom08 Seb Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsi umarim guzel gelismeler olur ❤ Allah evladini sana bagislasin❤
Minik1Civciv Seb ederiz tabiki kuzum inşallah keseyi görürsün Rabbim gönlüne göre versin inşallah ♥️🙏🏼
Seb ebrarmom08 aminn cok tesekkur ederim😍 icinden atamiyorum nedense hala hamile gibi hissedemiyorum korkudan
ebrarmom08 Seb maalesef oyle oluyor canim ya doguruncaya kadar insanin yuregi hep hop hop hopluyor. Seni cok iyi anliyorum 😊🙏
Seb ebrarmom08 evet gercekten kan pihtilasmasi yapildi acaba sebebi gercekten bumu diyorum resmen her gun ne oluyo acaba diye dusunmeden edemiyorum🥺
ebrarmom08 Seb benimde 2 düşüğüm var canm gecen ay oldu biride şuan bende kan sulandırici hap kullaniyorum bakalim hakkimizda hayirlisi insallah ❤🙏 gonlunu ferah tut umarim hersey iyi olur
Zeynepcelik45 Seb bende kan sulandırıcı kullandım canım şuan hamileligim bilmiyorum bakalım inşallah sağlıklı olur
Seb ebrarmom08 insAllah canim yaptirdinmi test pihtilasmanmi varmis, Allah seninde saglikl kucagina almani nasip etsin🤍
ebrarmom08 Seb yok canm yaptrmadm doktorum suanlik onlem amaclu baslatti. Ilerleyen duruma gore bakicaz
Seb minigiminannesi03 sizinde pihtilasmami var, daha once dusuk oldu mu? vurduktan sonra bir sure bendede yakiyor.
minigiminannesi03 Seb doktor bisey demedi 3 dusugum var dedim yaşayan çocuğunuz varmi diye sordu bende hayır diyince verdi igneyi