2pati1baby ilk oğlumu adetim 5 gün gecikmisti. 6. Gün teyzem aramış sabahtan , geri aradım kahavaltıya gel diye aramıstim dedi. Çok ağrim oldugunu evden çıkmak istemedigimi söylediğimde kaç gün geciktigimi sordu. Bugun 6. Gün aşırı ağrım var olacam heralde dedigimde bu senin yerleşme ağrın git bi test al görürsün sen hamilesin dedi. Bende balayindan geldikten bir hafta sonra yapmistim şüpelenip bisey cikmamisti , bu defada cikmazsa üzülürüm demistim. Sen git görürsün dedi. Gittim test aldim , umutsuzca yaptım baktim 2 cizgi, görümceme attım senin hiç böyle cıktıgı oldumu yanlışmı acaba dedim.. gel kan verdirelim o zaman kesin cıkar demisti.. gittim kan verdim , sonucu alirken hemşireye sonuc ne dedim pozitif hamilesiniz diyince koca bi şok geçirdim neeee diye 😂 2. Hamileligimde ise 4 agustostan beri eşim 2. Cocugu istiyordu bende direniyordum🤦🏻♀️ her ay adetim 2 sün 3 gün sapmaya basladi. Test yapıyodum ertesi gun adet oluyordum 🤷🏻♀️ en son aralik ayinda disimi çektirdim adetim tabi yine gecikti, erkenden bayılıyorum filan sanıyorum ki iğne yuzunden oluyo 2 tane dişime uyuşturmak icin iğne yaptilar onun etkisi filan diyorum 🤦🏻♀️ neyse bu sefer 4. Gun oldu , arkadasiminda 7. Gunuydu dedi ben adet oldum darisi sana 😂 dedim 7. Gunu bekliycem bu sefer. Cuma günü oldu yok, ne agri var ne sanci var sadece erken saatte bayılıyorum 🤦🏻♀️ gittim test aldim bi baktim 2 cizgi 😂 belki uyurum diye eşime ayakkabılığın üzerine not yazdim annemi üzme 9 ay sonra görüsürüz yoksa baba diye cubuguda koydum yanına. Eşim uyandi gece saat 1 civarı, banyoya giderken notu okuduğunu gördüm bana döndü hamilemisin gerçekten dedi galiba dedim😂 21 gün önce 2. Oğlumu kucagıma aldim 🥰 bin şükür , darisı isteyen herkese inşallah 🤲🏻