Asellina3333 Süre tutum 10 dk oluyor sancı devam ediyor uzandım halde 10 daha tutum halen devam ediyor bebek çıkacak gibi top gibi toladi kendini karnım sert kasılma da oluyor 33 +4 aftaligim sizce ne yapim 😪
Ozlm0916 Asellina3333 hastaneye git kuzum bekleme sakın bendede 35 haftalikken baslamisti hemen gittik yatisa aldilar 1 gece kaldim serumlarla ignelerle durdurduk sanciyi 38 ze kadar durduk öyle sancılarla gezdim 38 de dogurdum sükür sorunsuz 🤲 sancilarim nst de 55 60 bulmustu rabbim saglikla evladina kavus insallah simdi 25 gunluk anneyim darisi sizlere
Huser Asellina3333 Canım aynısını 33+4te bende yaşadım daha geçen hafta. Nstde sancım çıktı ve hemen serum takıldı düşmedi bir tane daha takıldı sancılar azalmadı bir tane daha serum takıldı sonuncu diğerlerine göre daha iyi çıktı ve eve yolladılar eğer onda da sancım çok yüksek çıksaydı yatış verilecekti. Aksatılacak bir durum değil hastaneye gitmeni öneririm. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍
Ekinpelin Hastaneye git canım mutlaka, haftan çoook erken eğer bebek geliyorsa ciğer geliştirici yaparlar ve sancılarını durdurabilirler ihmal etme derim..
Ozlm0916 Asellina3333 allah allah şasırdım cidden kuzum ya başka bi doktora gözük sancın oldugu halde nasil gonderiyolar bende özele gittim hep hatta o gün kararsız kaldm yatışa alacaklari zaman doktorum kızdı hemen yatisa aldi