izobellaaa-_- Azze yok canım salaklara sinir oluyorum zaten bebeğin kilosuna doktor iyi dedi benim kızdığım beni cahil sanıyorlar moralimi bozmaya çalıyorlar benim o aylarda 3 kiloydu diyerek 😂
elifuslu1002 izobellaaa-_- oh ne güzel yanı uzakta olman değil ama en azından bunlara uzak olman güzel
Melson20 izobellaaa-_- 32 haftada benim bebisimde 2,1 kg di. Hic az felan degil, normal ideal olan. Hatta biraz daha az bile olabilir. Abartmasinlar onlardan. 32 haftalikken bebek 4 kg mi olacak, bunlar 10 kilo cocuk dogurmus herhalde. Takmayin siz 😘
izobellaaa-_- Yasemin1aren aynen kuzum zate n cahil olmasa bana bunları deyip hamile halim ile moralimi bozmaz
Gyuli_ckimi izobellaaa-_- kuzenlerin doktor mu ? Artık onun bunun lafıyla biseyleri kafaya takmama olayına ne zaman gececeksiniz ? Bebeğimle ilgili kimseye hiçbir bilgi vermem idare ediyoruz çok şükür der geçerim. Kimseyi ilgilendirmez kilosu bilmem nesi. Ayy lütfen artık şunlara prim vermeyin ya akraba elti bilmem ne. Kuzenler bebeğin kilosunu az buluyormuş kaç yılda bitirmisler tıbbiyeyi. Bı yürüsün gitsin herkes kendi işine baksın ya
izobellaaa-_- Gyuli_ckimi birde 32 haftalık 3 kilo demesi valla ben hiç bebek ile ilgili aklıma soru sormak bile gelmez hala da daha soruyu soran kişilerin çocukları kaç Kilo doğdunu sormadım
Bak izobellaaa-_- hiç canını sıkma canım, soylenenlerede kulak asma. Her bebeğin gelişimi kilo alımı farklı sonucta. ben 35 haftamın başındayım daha yeni 2600 gr olduk. 32. Haftamda 2070 gr idi bebişim doktorum haftasıyla gayet uyumlu demişti.
ZeyTa izobellaaa-_- sakın canını sıkma çok normal kilosu benim 31+4 de 1700 Gr di kızım ve gayet normal dedi doktor her bebeğin bünyesi ve annenin yapısına göre degiskenlik gösterir ki zaten olması gereken kiloda şuan bebek
Kbrakrs izobellaaa-_- kuzenlerin doktor muymuş 😒😒😒 sinir oluyorum insanlara yaa ki bebeğin kilosu gayet de haftasında yani önce onu araştırsınlar. Bana da karnın çok küçük böyle olanların bebekleri ufak oluyo demişlerdi. Halbuki 2 hafta önden gidiyor ; Ben de ben ve eşim minyonuz bizden zaten büyük bişey beklemek yanlış olur diyorum.
izobellaaa-_- Kbrakrs valla ben kilosunun gayet iyi olduğunun farkındayım sadece benim sırf moralimi bozmak için demeleri gıcığıma gidiyor hamile halimle üzmeye çalışıyorlar nasıl insanlar 😀