Kyzbuse Merhabalar bana plasenta previa totalis teşhisi kondu günlerdir canım çok sıkkın benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba bu süreci nasıl geçiriyorsunuz ?
Hzey Kyzbuse canım bana da 16.haftada konmuştu bebek büyüdükçe eşik yukarı çıkacak dedi doktor öylede oldu 1 ay sonra çıkmıstı
Elisam123 Kyzbuse hiç canını sıkma canım sadece sezeryan olacaksın o da kötü bişey değil sağlıkla gelsin bebeğin benim ilk hamileliğim de öyleydi bu seferki de öyleymiş zaten sezeryan olacaktım çok da kendimi yormuyorum tabiki rutin işlerimi yapıyorum sıkıntı yok
Mucizeannesi28 Kyzbuse bnde 16 . Haftadan beri belki çıkar mı umuduyla geldim kanamam olur ara ara yoğun olanlarda oldu ama çıkmadı gene anlamda dinlendim yattım ama işte 35 olduk bugün çok şükür inşallah biraz daha dayanirsak Çarşamba kontrolümüz var bakalım doktor umuz ne dicek
Kyzbuse Hzey çok sevindim senin adına canım, benim 26. Hafta olduğu için yer değiştirmesi zor dedi doktorum
Kyzbuse Elisam123 internette o kadar çok olumsuz şey yazıyor ki içimi rahatlattı yorumun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 😊
Kyzbuse Elisam123 kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba bide çok fazla kanama oldu mu doğum sırasında ?
Kyzbuse Ysmn17 kanama olmadı çok şükür 26. Haftadayım doktorum ultrasonda plasenta yerine bakarken farketti canım
Elisam123 Kyzbuse benim ilkinde doktor önce teşhisi koydu sonrasında da yukarıya çıkmış rahim ağzı açık normal doğumu bekleyelim dedi am yanılmış sabahtan akşama kadar suni sancı verdi açılma olmadı kurban olduğum rabbim almadı canımı sancılar doğum sancısı olunca sezeryan a aldı beni meğerse hala kapalıymış ultrasonda görünmemiş çok kanamam olmuş hep sonradan söylediler ama atlattım yani aman aman korkunç bir sezeryan yaşamadım 40+4 de sezeryan oldum normal doğumu beklediğimiz için ama sen bekleme direk sezeryan miss gibi kucağına al bebeğini suni sancı verdiklerinde sabahtan akşama kadar ebelerin biri geldi öteki gitti hepsinin kolunun tadına baktım sezeryandan dahazordu o kısım
Kyzbuse Elisam123 Baya zor olmuş o zaman doğumunuz çok şükür ki sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeğinizi ,doktorum 36 -37. haftalarda planlarız doğumunu öncesinde bir sıkıntı kanama falan olmazsa dedi
Elisam123 Kyzbuse sağ salim kavuşursunuz inşallah hiç korkma bilerek ilerlersen herşey daha kolay olur benim gibi çifte doğum hikayesi olmaz açılmış falan dese bile doktora güvenme derim açılmıyor yani plesanta kapalıysa kapalı kalıyor kendini sezeryana hazırla bi de bi tavsiye daha verim insanlara sezeryan olacağını söyleme kafaları basmıyor özellikle koca karılar neyin ne olduğunu bilmeden konuşuyorlar canını sıkarsın doğumunu yaptıktan sonra normal doğum olmadı acilen sezeryana alındım dersin öyle deyince pek bişey diyemiyorlar sanki sezeryan olmak senin tercihinmiş gibi bir sürü akıl veren çıkıyor sağdan soldan
Kyzbuse Elisam123 çok teşekkür ederim gerçekten bilmeden yorum yapıyor insanlar sanki elimizdeymiş gibi öyle demek en güzeli 👍
Denizovski Kyzbuse 35. Haftadayım canım seninle aynı durumdayım. 31. Haftada kanamam oldu hastanede yattım durdurdular iyiyiz şimdi. 37. Haftada sezaryen olacağım büyük ihtimalle
Denizovski Kyzbuse inşallah canım🤲🏻 Yok daha önce kanamam olmamıştı ilk defa oldu. Kendini zorlama olabildiğince yatarak geçir ilerleyen haftalarını bebiş büyüdükçe baskı artıyor kanama riski de artıyor maalesef
Muallimme Ben de gecen hafta kanamayla öğrendim 16 haftadaym ilaclarla kani durdurduk yukarı çıkmasını bekliyoruz inşallah çıkar
Cldbrst İnşallah her şey çok güzel olur 🙏🏻 ben de 20+4 teyim ve plasenta previa dendi ama yukarıda çıkabilirmiş. Sizinde vajina ağrılarınız i, sancılarınız oluyor mu? Bana doktorlar istirahat falan vermedi siz de durumlar nasıl 🙄
Kyzbuse Cldbrst çok şiddetli olmasada bir kaç kez vajina ağrısı yaşadım ama kanamam olmadı . Herhalde bu durumda yapılabilecek en doğru şey bol bol istirahat onun dışında yapabileceğimiz birşey olmadığını söyledi doktorum bana
busra1202 Bende 19. Haftadayım bir haftadır kanamam durmuyor arkadaşlar bazen yoğun bazen az şekilde devam ediyor progestan iğne ve proluton iğne kullanıyorum haftada bir başına gelen var mı
Muallimme busra1202 bende bi haftadir ayni durumdaym ama kanamam durdu gelen kahverengi siyah kan mi yoksa taze kirmizi kan mi doktorum bu kahverengi kanin 7-10 arasında gecicegino söylemişti oyle de oldu belki sizin de öyledir